Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nincs saját ingatlanom, és...

Ha nincs saját ingatlanom, és minden pénzem elmegy az alap megélhetésre, akkor nyugdíjasan az utcára kerülök?

Figyelt kérdés
Örökölni nem fogok. Nincs családom sem. Nagyon félek a jövőtől. 😭

2022. aug. 16. 13:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%
Ennek bármit lehet írni úgyse jó semmi. Amúgy meg menj ki külföldre ha se kutyád se macskád. Gondolom erre is van egy kifogás.
2022. aug. 16. 14:21
 12/23 anonim ***** válasza:
89%

No vagy vagy ferfi?

En egyedul elek nemetben es a pénzem felet eltudom rakni, es en is sok sok eve vagyoj depressziós es szorongok es minden bajom is van de nem gondolnám ennyire reménytelennek a eletet. Rohadt nehéz egyre nehezebb de nem lehetlen.

2022. aug. 16. 14:25
 13/23 anonim ***** válasza:
9%
Ha van munkád lesz nyúgdijad
2022. aug. 16. 14:35
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
Nyugi! Mire meglátod az alagút végén a fényt, addigra 970 év lesz a nyugdíjkorhatár!
2022. aug. 16. 14:40
 15/23 anonim ***** válasza:
59%

#14:

De ha az a fény dudálni fog, akkor neki már tökmindegy lesz.

2022. aug. 16. 14:41
 16/23 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit, nem kell a segítségetek. Elegem van a beszólásokból. Kérdés lezárva.
2022. aug. 16. 14:48
 17/23 anonim ***** válasza:
93%

Miért nem jössz ki te is külföldre dolgozni?

Én amióta eljöttem megoldódtak az anyagi problémáim, és az életkedvem is visszajött. Én Dániában élek, de úgy látom lassan már bárhol jobb mint Magyarországon.

2022. aug. 16. 15:24
 18/23 anonim ***** válasza:
90%
Minimális összeget azért minden hónapban próbálj félretenni. Öreg korban van pl.: eltartási szerződés, idős otthon, bentlakásos intézmény, albérlet valakivel közösen, egy távoli vidéki kis településen lehetséges venni olcsón egy házat> szerintem később is megmarad ez a lehetőség.
2022. aug. 16. 19:10
 19/23 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező,egy korrek válasz:

Ha láttom,az a bajod,hogy szorongasz a emberektől,vagyis amit leírsz,biztosan..

Miért nem jó most elmenni egy irodába,vagy egy sima asszintesnek?

Mert amúgy miért nem mész pizza futárnak?

Ennyi erőből ha lusta vagy dolgozni,és nem kifogás hogy "szorongásom van",de akkor miért nyavagol?

Persze hogy beszólnak hogy miért nem cselekedel,mert nemes egyszerűég hogy nem kell parazolni a pénz,és tényleg úgy kélne beosztani..

2022. aug. 18. 12:39
 20/23 anonim válasza:
80%
Vannak otthonok.Engem leszázalékoltak és gondnokság alá is helyeztek.Pszichiátriai otthonba is küldhetnek ez miatt.A kezelőm intézte,nem tudom jó lesz-e szedni a gyógyszereket.Hajléktalanoknak ha nem isznak szerintem felajállják az intézeti elhelyezést,legalábbis tudok ilyenről,csak nem akart gyógyszert szedni ezért nem ment otthonba.
2022. szept. 2. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!