Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nem lenne anyagi problémád,...

Ha nem lenne anyagi problémád, értsd: többszázmillió forintod lenne egyik napról a másikra, a jelenlegi problémáid kb hány százaléka szűnne meg?

Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 21:27
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
78%

A tobbseg igenis elveri.

A 100M ház meg már az olcsóbb kategória Budapest környeken. Nekem egy kétszobás, 60nm kecóm van kozepesen jó helyen, és 50-60M kozott tudnam eladni most.

Egyaltalan nem vagyok rosszindulatú, egy csepp rosszindulat sem volt abban amit írtam, csak a beszűkült, állatiasodott agyad mindent támadásnam vesz. A halálos fenyegetéseket koszi privátban, jót röhögtem rajta. Cuki vagy. Minden jót.:)

2022. aug. 16. 08:44
 52/54 anonim ***** válasza:
69%
48 a passzív jövedelem nem létezik, de ez mindegy. Gratulálok, ha ezen a piacon több ingatlanba is be akarsz fektetni, hogy kiadd őket, ilyen kritikus helyzet előtt. Nagyon okos vagy. Nem is mondtam, hogy mindenki elveri a pénzét, csak a többség. Lottónyertesek 90 százaléka tönkremegy, a felhalmozott pénz 2 generáció alatt eltűnik esetek többségében, stb. Rengeteg példát olvastunk ebben a threadben itt erre. Ennyi
2022. aug. 16. 10:23
 53/54 anonim ***** válasza:
72%
90!
2022. aug. 16. 15:09
 54/54 anonim ***** válasza:
100%
Azért nehéz kérdés mert legnagyobb problémánk a meddőség elleni küzdelmünk,de mivel ezt megoldani a dúsgazdag Jennifer Anistonnak sem sikerült, hát, ez szerintem nem oldódna meg, sajnos:(
2022. szept. 12. 23:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!