Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nem lenne anyagi problémád,...

Ha nem lenne anyagi problémád, értsd: többszázmillió forintod lenne egyik napról a másikra, a jelenlegi problémáid kb hány százaléka szűnne meg?

Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 21:27
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
19%

Azt tudod milyen ha nincsen, igen. De azt nem tudod milyen, ha van. Hidd el, egész más. Én is relatíve csórón nőttem fel, most pedig a két cégemen felül van milliós havi bevételem egyéb melókból. Hidd el egész máshogy áll az ember hozzá, hirtelen oké egy félmilliós kiruccanás ide-oda, egy 30k-s éttermi számla, stb. Nem hiába lesz a legtöbb lottó nyertes teljesen csóró néhány éven belül. Mert pénzt kezelni egy attitűd. Aki csóró, az eleve rosszul áll hozzá, ezért csóró.

Sok sikert a lottón.:)

2022. aug. 16. 08:13
 42/54 anonim ***** válasza:
0%

A privátban nyálfröcsögésedre pedig nem válaszolok, de pontosan tudom miért vagy egy senki. Ezért.

2022. aug. 16. 08:14
 43/54 anonim ***** válasza:
64%

Egy csöves lehetsz, aki itt veri ki. 🤣🤣

2022. aug. 16. 08:16
 44/54 anonim ***** válasza:
25%
Neked céged?? Hagyjad már magad, te neked pénzed sincsen, nemhogy millióid. 😂😂
2022. aug. 16. 08:17
 45/54 anonim ***** válasza:
25%

És még gyáva is vagy, látod? Fogadni mernék,

2022. aug. 16. 08:17
 46/54 anonim ***** válasza:
69%
Fogadni mernék, hogy egyedül ülsz a szobában és senki se kíváncsi rád, mert ilyen undorító a stílusod és itt éled ki a kisebbségi komplexusod, de ne másokon vezesd le a nyomorod, ne másokat b@sztass ismeretlenül, hidd el, a sors triplán fogja visszaadni neked te kis szerencsétlen. 😇😇
2022. aug. 16. 08:20
 47/54 anonim ***** válasza:
18%

Ezaz, hogy te baszogatásnak meg okoskodásnak fogod fel azt, hogy valaki próbál csiszolni a hozzáállásodon ami egy gödörbe juttatott. Egyáltalán nem ez volt a célja, de te nem ismersz konstruktív nyelvet, csak támadást és védekezést, mint egy sebzett állat. Szomorú.

Mindig mulatok azon amikor valahol leírom a valóságom egy szeletét, és valaki nem hiszi el, mert túl jól hangzik. Ennél nagyobb bókot nem is kaphatnék, köszönöm.:)

Sok sikert ahhoz hogy kimássz a gödrödből vagy Münchhausen báró módra kiemeld magad belőle. Más nem fog, ha így állsz a külvilághoz. Pszichológust javasolnék, vagy legalábbis egy pár könyvet (pl Almássy Kitti).

2022. aug. 16. 08:27
 48/54 anonim ***** válasza:
80%

Jaj, 30-as, hagyd már a hülyeséged. Nem mindenki veri el a pénzért, csak azért, mert van, aki igen.

Megjegyzem, ha értelmes embernek ölébe hullik párszáz millió, nem azzal kezdi, hogy 100 milliós(?) házat meg két 20 milliós kocsit vesz, hanem első körben befektet pár lakásba, hogy legyen passzív jövedelme a kiadásból.

Ez, amit te leírtál, nagy túlzás volt.

2022. aug. 16. 08:30
 49/54 anonim ***** válasza:
69%

Borzasztó, hogy mennyire rosszindulatú ember vagy. Szerintem neked kellene pszichológus, vagy pszichiáter és mostmár szállj le rólam te büdös gyökér!

2022. aug. 16. 08:34
 50/54 anonim ***** válasza:
86%
Azt mondjuk nem értem, hogy a 100 milliós házon miért vagytok így kiakadva 2022 augusztusában. Pesti vagyok, itt egy másfél szobás panelért kérnek el 40m körül. (Nyugodtan ellenőrizzétek ingatlan.comon.)
2022. aug. 16. 08:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!