Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nem lenne anyagi problémád,...

Ha nem lenne anyagi problémád, értsd: többszázmillió forintod lenne egyik napról a másikra, a jelenlegi problémáid kb hány százaléka szűnne meg?

Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 21:27
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
95%
Kb. a fele. A két jelenlegi legnagyobb bajom, az egészségi és a párkapcsolati probléma nem oldódna meg tőle sajnos.
2022. aug. 15. 23:25
 32/54 anonim ***** válasza:
95%
0%. Bármennyi pénzem lenne nem tudnak meggyógyítani, így mindegy.
2022. aug. 15. 23:25
 33/54 anonim ***** válasza:
96%
Az összes problémám megszűnne.
2022. aug. 15. 23:27
 34/54 anonim ***** válasza:
87%

Jó, ne okoskodj már nekem. Már hogyne lehetne jól élni 300-400 millióból? Én nem vagyok nagyravágyó ember, képzeld. Nekem bőven elég lenne az a pénz, képzeld el. Nem olvastam végig az írásod, mert csak unalmas okoskodás az egész, kár volt erre időt pazarolnod. 😂😂

2022. aug. 15. 23:35
 35/54 anonim ***** válasza:
85%

Nekem nem lenne se feleségem, se gyerekeim, így az a pénz nekem egyedül bőven elég lenne életem végéig.

2022. aug. 15. 23:39
 36/54 anonim ***** válasza:
17%

35 igen, ha elolvastad volna, látnád, hogy attól függ, milyen életet él az ember.

34 persze, hogy nem vagy, mert nincsenek százmillióid. De ha az öledbe hullik, és elkezdesz élni a nagyvilágba, bármi értelmes cél nélkül, akkor pillanatok alatt megunod, hogy magadra főzöl, miközben ehetnél minden nap étteremben. Aztán az étteremből sushi meg michelin csillagos helyek lesznek és így tovább. Ez ilyen.

Ettől függetlenül ettől egyikőtöknek sem kell félnie, hogy megtörténik, mert nem lesznek százmillióitok.

2022. aug. 16. 00:53
 37/54 anonim ***** válasza:
41%
#30 egy normális ház 100 millió!? Nem tudom hol!? Képzeld el, vidéken megyeszékhelyek mellett, falukban 20 millióért is vannak normális házak. Persze kérdés kinek, mi számít jónak!?
2022. aug. 16. 06:42
 38/54 anonim ***** válasza:
24%

Pont azért mert egy logikus okfejtést és beszélgetési kezdeményezést "okoskodásnak" gondolsz és fel sem merül benned hogy elolvasd, végiggondold, érdemben reflektálj rá, na ezért nem lesz soha ennyi pénzed, hacsak nem hullik az öledbe. Viszont ha lenne, nem lenne elég mentális erőd megállni, hogy ne szórd el. Annyira demonstrálod az attitűdöt.

2022. aug. 16. 08:02
 39/54 anonim ***** válasza:
96%
95% kb, van olyan enyhe betegségem amire nincs gyógymód pénzért se, azon kívül mindent megoldana. (Egyéb eü gondok, lakhatási probléma, stb.)
2022. aug. 16. 08:06
 40/54 anonim ***** válasza:
29%

Miért, talán ismersz? Képzeld, nem szórnám el a pénzt, mert én tudom milyen, ha nincsen. Akadj már le rólam, te nagyon "okos" (hülye), f@szért kell itt kötözködni random ismeretlen emberrel. Egyébként, meg nekem van egy olyan érzésem, hogy előbb, vagy utóbb nyerni fogok az ötös, vagy hatoslottón, úgyhogy biztos lesz nekem több száz millióm, vagy akár milliárdos leszek.

2022. aug. 16. 08:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!