Mi volt a jeled az óvodában?
Figyelt kérdés
És ha muszáj lenne belelátni valami összefüggést, hogyan tudnád kötni a jelenlegi életedhez.
Nekem pl boríték volt, és felnőttkén mondhatni elég zárkózott típus vagyok ...akár csak egy boríték.. 😂
2022. aug. 14. 16:15
21/25 anonim válasza:
Bögre
Végülis, olyan kövér vagyok, ha csípőre teszem a kezem pont úgy nézek ki, mint egy bögre :D
23/25 anonim válasza:
Mentolos füstölt szalonna! -Emögött vélhetően a gondtalan gyerekkor volt, - minden ruhámat a testvéremtől, osztálytársaimtól örököltem.
A valóságban egy hal volt, - de ettől függetlenül nem éltem úgy, mint hal a vízben.
24/25 anonim válasza:
Fésű.
20-25 éve nem láttam fésűt a való életben. 2-3 mm-esre le van tolva a hajam, azt nem lehet/nem kell fésülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!