Inkább abba gondolj bele, hogy fejlődsz!
Sok sikert!
Szerintem alapvetően nem. 28-29 évesen nem engedhetted még meg magadnak azt, hogy "öregnek" gondold magad (sőt ezt tkép soha).
Tudni kellene viszont, hogy hol (ahol laksz vagy másik város? ingáznál?) és mit akarsz tanulni?
Állami finansz. vagy költségtérítéses? Nappali, eset, levelező?
Mellette dolgoznál? Mit?
Teljesen új dolgot akarsz tanulni, vagy csak a saját szakmád kapcsán feljebb lépni, ahhoz kapcsolódó dolgot?
Szerintem akkor legneccesebb a dolog, ha valami totál új dolognak ugrassz neki úgy, hogy mellette a megélhetés miatt még dolgoznod is kell (érdemben, nem csak light munka).
De kort tekintve még akkor sem vagy elkésve szerintem.
Szerintem összességében arra vigyázz csak, hogy irreális terheket ne rakj magadra.
Sok ágazatban akkora a munkaerőhiány, hogy már nem engedhetik meg magunknak, hogy finnyáskodjanak (értsd ha mondjuk 3x évesen végzel és akkor keresel az új szakmában kezdő munkát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!