30 évesen egyetemre menni?
Van -e értelme szerintetek?
Nincs érettségim sem, szakmunkást végeztem, az érettségit is le kéne tennem, utána pedig egyetemre szeretni menni, BA képzés után pedig akár MA képzésre is.
Hát így elég hosszú idő lenne, van értelme szerintetek, megcsinálható ennyi idősen?
Az érettségit még megcsinálom levelezőin, az nem probléma, de az egyetemen amilyen szak érdekel, ott csak nappali képzés van...
Ráadásul mire befejezem addigra negyvenvalahány éves leszek. És azért egyetem mellett valamennyit dolgozni is kéne, hogy eltudjam tartani magamat...
Nincs gyerekem sem családom, nem is tervezek, így talán ebből a szempontból könnyebb, több időm van.
Esetleg valaki ennyi idősen változtatott az életen, és belekezdett valami másba?
Köszönöm.
Mindenkép biztatlak, ha van motivációd, akkor sikerülni fog.
Nekem anyukám 2 gyerek és munka mellett érettségizett le 35 évesen, előtte 4 évet tanult. Te is meg tudod csinálni! Sosem késő, csak egy életünk van, abból kell a legtöbbet kihozni. Ez a kérdés most nekem is motivációt adott, hogy folytassam a tanulmányaimat, nekem is le kellett volna már diplomáznom, de az élet közbeszólt, nem szabad feladni! Sok sikert kívánok! És ki tudja, lehet addigra már lesz levelező képzés az adott szakon, folyamatosan változik az oktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!