Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyetértetek ezzel a (szerinte...

Egyetértetek ezzel a (szerintem) zseniális észrevételemmel? Aki konditerembe jár férfiként, az valamit kompenzálni szeretne.

Figyelt kérdés
2022. aug. 13. 16:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ezzel magyarázod magadnak azt, hogy te úgy nézel ki, mint egy kislány, és ezért nem kellesz egy nőnek sem?

Ritka szánalmas elméleteket gyártasz.

Ismertem elég sok izomagyat, akik benne voltam kemény dolgokban, börtönben is volt mind, ismeri őket a fél ország kb. Azok szerinted mit kompenzáltak?

De nem kell börtöntölteléknek sem lenni, ahhoz hogy valaki jól nézzen ki, és izmos legyen. Ismerek normális férfiakat is, akik járnak edzőterembe, és mellette normálisan dolgoznak, stb. És nincs mit kompenzálnia. Az meg, hogy valakit az edzés érdekel. Hát inkább az érdekelje, mint a kokain.

2022. aug. 14. 07:00
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Van olyanis, de nemcsak kondival kompenzalnak. Szerintem az normalis h egy ferfi eros, izmos akar lenni. Ruhadra is figyelsz akkor a testedre megjobban kene. Arrol nem beszelve h egeszseges is a sport
2022. aug. 14. 11:32
 23/23 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem egy ilyen kis lusta giliszta, akinek fáj, hogy mások nem olyan lusták, mint ő.
2022. aug. 14. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!