Zseniálisan képtelenség íly módon mellékalkulalni az idővel, veletek is előfordult, vagy csak én vok ennyire béna?
Figyelt kérdés
Gimi végéig minden jól ment. Majd jött az, hogy nem tudtam milyen szakot válasszak, és gondoltam kihagyok egy évet az egyetem előtt. Na de addig mit csináljak? Beiratkoztam egy nyelviskolába, rengeteg pénzt hagytam ott. Akkor egész jól is beszéltem a nyelvet, de aztán mikor egyetemre kerültem, akkor nem, és most kb. olyan szinten lehetek mint nyelviskola előtt.
Na és ilyen hasonló ket szék közül a földre estél esetet képzeljetek el, de sokat (én már azt hiszem el vagyok átkozva) mert már olyan hihetetlenül hangzik.
2021. nov. 2. 11:06
1/4 anonim válasza:
Ez nem olyan nagy tragédia. Megvan a tudásod, csak mivel nem használtad, ezért passzív. Ha elkezded gyakorolni, hidd el előjön az.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez most egy példa volt. Tudnék még sorolni. Múltkor párkapcsolattal jártam így. Hosszú időt fektettem két potenciálisba, aztán sikerült mindkettőt elveszíteni. Előtte meg munka -és sulival volt ez, egyik se jött össze a végén de ez bonyolult. Mi történik? 😥
2021. nov. 2. 11:09
3/4 anonim válasza:
Egy két év és ezek jelentéktelen probléma szintjére degradálódnak, nyugi
4/4 A kérdező kommentje:
😡😭😭
2021. nov. 2. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!