Egyetértetek ezzel a (szerintem) zseniális észrevételemmel? Aki konditerembe jár férfiként, az valamit kompenzálni szeretne.
Figyelt kérdés
2022. aug. 13. 16:33
11/23 anonim válasza:
A rúdját, vagy mit kompenzál? Akkor a kondis tyúkok mit kompenzálnak?
12/23 anonim válasza:
Egyetértetek ezzel a (szerintem) zseniális észrevételemmel? A kérdező gondolkodással próbálja kompenzálni az agy hiányát.
13/23 anonim válasza:
Amúgy tulajdonképpen igaz a történet, hiszen ha nem jársz konditerembe és nem mozogsz, sportolsz semmit, akkor eltunyulsz, elhízol, ellustulsz. Ezeket kompenzálod a testmozgással és egészséggel.
14/23 anonim válasza:
Amúgy most komolyan az ilyen konditerem gyűlölet is csak az élettelen szarokban létezik akiknek legnagyobb álma, hogy ne kelljen soha kilépniük a 4 fal közül. Mindenki más meg edzi magát valamilyen szinten, valamilyen okból.
Ha csak magamat nézem, eljárok teljesítménytúrázni. 40-50 km távoknál már nem árt, ha van állóképességed, izomzatod, meg vannak erősítve célirányosan azok az izomcsoportok amiket használsz és mondjuk nem az ízületeid csesződnek szét.
16/23 anonim válasza:
#14: Én mondjuk nem sportolok, de tisztelem azokat, akik kondiznak, és egy jó testet összehoznak, vagy más sportban jeleskednek.
17/23 anonim válasza:
Igazából mindenki kompenzál valamit az életben.
18/23 anonim válasza:
Nem járok, és elítélem a kokszos divatmajmokat, akik fel vannak pumpálva, de egy zsák cementet nem bírnak felemelni. Ellenben ilyen általánosító baromságot kitalálni...
19/23 anonim válasza:
Akkor azok a nők, akik körmöshöz meg kozmetikushoz járnak, azok is kompenzálni akarnak.
20/23 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy akik konditerembe járnak, azoknak a nagy része edzeni szeretne és van néhány olyan is, aki inkább csak a társaság miatt jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!