Ez mennyire normális dolog, hogy emiatt nagyon sírok?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm lejött hozzánk elég messziről több napra, nem a mi házunkba ahol lakom, hanem nagyimékhoz, sajnos ritkán találkozunk és nagyon jól éreztük magunkat, de ma haza ment és én miután én is hazaértem annyira furcsa érzésem van/volt, egyrészt borzasztóan hiányzik, és komolyan mondom, kb másfél órája sírok. Nagyon. Talán mert tudom hogy sokáig nem látom, meg ilyenek... Tavaly is ezt csináltam mikor találkoztunk. Szerintetek ez normális reakció?2022. aug. 12. 22:35
1/4 anonim válasza:
Ha nagyon jó barátok vagytok és személyesen csak keveset tudtok találkozni, teljesen normális. :)
2/4 anonim válasza:
Igen, normális. Gondolom nagyon kedveled/szereted őt barátilag.
3/4 anonim válasza:
Én mindíg akkor csináltam ezt mikor exemtől hazajöttem.. de én egész nap sírtam mindíg, volt amikor csak havonta 1x találkoztunk..nagyon nehéz amikor mindennél jobban élvezed valaki társaságát és utána tudod hogy nélküle kell lenned ki tudja meddig..
4/4 anonim válasza:
Igen, normális reakció: azt mutatja, hogy vannak érzéseid, ragaszkodsz hozzá:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!