Van még itt ebben az országban esélyem érintetlen nőt találni,vagy veszítsem el prostival?
Az előbbi lett volna a terv,ez nyilvánvaló.
Jó lenne.
De a második kéreti magát.
Meg amúgy is,ha nem lenne prosti attól még érintetlen se lenne.
Esélyekre vagyok kíváncsi.
Szóval akkor egészségesnek vallod magad? Az érdekes.Mert 10 millióból egy nő ilyen.De biztos az eggyel nincs semmi gond,és az összes többi beteg.
Valami probléma van veled, még akkor is ha nem érzed vagy nem derült ki.Mert ez a hozzáállás szembemegy a természettel.A természet is úgy van "kifejlődve" hogy minden élőlény boldoguljon, tudjon táplálékhoz jutni,tudjon védekezni, fel vannak ruházva ezekkel a képességekkel.Úgy, ahogy a fajfenntartás is egy fontos tényező.Az emberben a hormonok mindenkire hatással vannak! Ez sem véletlen.De rád nem.
Vannak olyan nők,akik prűdek...de ők is szexelnek és kívánják szexet férfiakkal.Nálad valami probléma van!Főleg hogy nem csak nem kívánod, hanem egyenesen undorodsz tőle.Te attól undorodsz amiért a többség megveszik! Mond hogy ez normális!
Ezt nem vitatom.De az emberi szervezet egy tökéletesen megalkotott csoda.Úgy, ahogy az életben vannak olyan dolgok, amelyek szenzációsan lettek "megalkotva", úgy, hogy tökéletesen működjön.
Az ember fajfenntartása is ilyen.Az teljesen más hogy az ember átformálta, és az élvezet miatt van neki ekkora jelentősége.
De a biológiát nem lehet sutba vágni...úgy van megalkotva az emberi test hogy működjön,minden szempontból.Ha ennél a nőnél nem működik a szexuális vágy, ott hiba csúszott a gépezetbe.Valami nem stimmel vele!
Honnan tudod, hogy 10 millóból egy nő ilyen? Azt nem értem, hogy a boldogulásnak mi köze van a szexualitáshoz. Mi van a homoszexuálisokkal? Ők sem szaporodnak és nem 10 millióból egy ember meleg. Szóval szerintem eltévedtél ezzel a 10 milliós dumával. Szerintem ez nagyon gyakori, legalább is gyakoribb, mint ahogyan te állítod. Soha az életbe nem hallottam olyat, hogy egy nő azt állította, hogy megveszik a szexért.. Akiket trauma ért, vagy mentális problémáik vannak, szerintem még lehet szexuális vágyuk és kívánják a szexet, csak meggátolja őket valami. Nálam ez nincs így. Egyszerűen taszulok a pasik közeledésétől, ezt nehéz megérteni? Emellett kiegyensúlyozott életem van, nem vagyok depressziós,
széleskörű hormonvizsgálaton is voltam (nem ez okból kifolyólag) és nincs semmi bajom.
Hát akkor lehet mégis az agyadnak lesz problémája, vizsgáltasd meg azt is.
Én ezt nem tudom elfogadni hogy egy ember ne kívánja a szexet és ne vonzódjon egy másik embertársához, legyen az ellentétes vagy akár azonos nemű.
Persze, a nők nem kiabálják az utcán hogy megvesznek a szexért...és próbálják az erkölcsösséget mutatni.De attól még imádják,és akarják a szexet!Főleg olyannal akit szeretnek.
Nem bántásként írtam hogy az agyadnak van problémája.De a legtöbb mentális probléma forrása onnan ered.Valami kiváltja nálad az undort.Ami nem normális.Mert nem csak közömbös vagy a téma iránt.Hanem undorodsz tőle, meg a férfiak közeledésétől is.
De végül is mindenki úgy élje az életét ahogy neki jól esik.Ha neked így jó, akkor éld így.
Az eredeti terv hogy egy érintetlen nőt szerettem volna.
Ezt nem tudom hogy fejtsem ki,és mielőtt jönne bárki is mindenféle kommentel:
Ennek nem csak egy oka van!
Viszont egy prosti nyilván nem az,de ha nincs más,akkor nem halogatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!