Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1969-es Riga 4, eredeti...

1969-es Riga 4, eredeti állapotban, érintetlen blokkal, mennyit érhet?

Figyelt kérdés

Igen 1969-es! 70-71-ben jött be magyarba, de ez kint lett véve, és hozták be, ide, ezért ez az évjárat!

Gyujtó trtsafó csere után pöcc röff volt. a régi CCCP szimeringel is gyönyörűen járt alapjáraton.

Annó pár éve leszedtem a blokk bal deknijét, akkor derült ki hogy a szimering gyári volt, benne van még a CCCP monogramm! Leszedtem hogy felszimeringezzem, de ugy is maradt. vettem hozzá eredeti gyári kulun kosarat is, ujjat! szerencsésen kaptam gyárit, ami már akkor is szinte lehetetlen volt!

a gyujtó tekercse ujra van tekerve, egy bácsi csinálta kézzel, akinek ez a szakmája (tekercselő)...

Festés, gumik, minden gyári még, tehát pl. a gumikat cserélni kell.

Én vagyok a harmadik tulaj, egy bácsié volt, az eladta egy másik papának, aki nem csinált mást vele, csak tisztogatta...

Nálam kb, 12 éve lehet, én félére tettem, és ott porosodott szegény, nem kicsit...

Van hozzá egy ugyan ilyen blokkom, ami nem komplett, vagyis két oldalt le van szedve "ez-az" róla,

Kérem szépen, hogy szakik írjanak, akik vágják mennyit érhet ez most, érdemes e eladni, vagy várjak vele még?

Ha el szeretném adni igy mindennel együtt, mennyit lehetne érte kérni?

2022. máj. 8. 21:44
 1/6 A kérdező kommentje:
És rengeteg bocsánat az íráshibákért! :)
2022. máj. 8. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát, már a Rigák ára is elindult felfelé, hiszen alig maradt belőlük.

Ajánlom a Magyar Riga Motoros Klubot, facebookon megtalálod őket. Biztosan segítenek beárazni.

2022. máj. 8. 23:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. máj. 9. 03:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Írtam nekik! szartak válaszolni. Mostanra ki is törölték a kérdésemet. Ennyi róluk.

Én azt gondolom, hogy aki érteket ehhez, az tud valamit írni a kérdésemmel kapcsolatban, még itt is!

De úgy látom hogy ha valami nehezebb kérdést tesz fel az ember 2x2-nél, akkor vagy felesleges és ostoba (nevezzük) választ kap az ember, (ezzel nem rád célzok 2-es!) vagy nem kap választ! Ezzel tényleg nem rád célzok 2-es, hanem azért írom, mert tettem már fel pár komolyabb kérdést itt, és ezt tapasztaltam! Komolyabb kérdést? még annak sem nevezhetőek...

2022. máj. 10. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom hogy így jártál.

Hülyeséget nem akartam írni, így látatlanban. Ha hibátlan a fényezése, hibátlanok a krómok, megvan minden alkatrésze, a tartozékokkal (pumpa, kis szerelő csomag) akkor 100-150 ezret érhet.

Ha látszódik rajta az elmúlt 5 évtized, akkor állapottól függően 50-100 ezer között.

2022. máj. 10. 21:32
 6/6 A kérdező kommentje:

5: Azért ez már mégis csak több a semminél! :)

Köszönöm szépen! :)

2022. máj. 11. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!