Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van még itt ebben az országban...

Van még itt ebben az országban esélyem érintetlen nőt találni,vagy veszítsem el prostival?

Figyelt kérdés

Az előbbi lett volna a terv,ez nyilvánvaló.

Jó lenne.

De a második kéreti magát.

Meg amúgy is,ha nem lenne prosti attól még érintetlen se lenne.

Esélyekre vagyok kíváncsi.

2022. aug. 9. 19:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
6%

Már vagy 5 éve ezt szajkózom, és sokan utálnak emiatt, de:

Mo.-n csak használt emberek vannak már csak. Ha belegondolsz, rájössz miért.

2022. aug. 9. 19:20
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért csak a prosti vagy a szűz lány jöhet szóba? Még ha nem is érintetlen egy nő, nem jobb úgy ha szerelemből van veled?
2022. aug. 9. 19:21
 3/26 anonim ***** válasza:
19%

Annyi szűz lány ír ki kérdést , ne mond hogy nincs :) Nézd a felnőtt párkapcsolatok témát.

Csak kérdés mennyire vagy válogatós.Mert aki mondjuk 25 éves koráig nem vesztette el az vagy bűn ronda, és ha ezért nem vesztette még el akkor tényleg nagyon ocsmány lehet.Ugyanis nagyon beteg állatok vannak,akik bárkit képesek megd.gni :) Ő mégis kimaradt :) A másik lehetőség pedig az, hogy valami mentális problémája van a lánynak, vagy olyan történt a múltjába, ami betette az ajtót.Az ilyen pedig megközelíthetetlen, elérhetetlen...ne adja oda magát senkinek.Még neked se a kis hős szűzikének! :)

2022. aug. 9. 19:22
 4/26 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó, nem csak ez a két opció van. Van, aki szimplán nem kívánja a szexet. Én is ide tartozom. Undorodok attól, hogy pasival lefeküdjek. Aki meg a rondasága miatt szűz, az attól még válogathat szerintem nem biztos, hogy mindenféle beteg állattal lefeküdne csak azért, mert "muszáj" elveszíteni. Kérdező, én azt tanácsolom, hogy menj el prostihoz, ha szexelni akarsz. Miért a két véglet közül akarsz választani?
2022. aug. 9. 19:32
 5/26 anonim ***** válasza:
67%
Fú kérdező mennyire beteg vagy.
2022. aug. 9. 19:39
 6/26 anonim ***** válasza:
76%
Ha ronda vagy,menj prostihoz.
2022. aug. 9. 19:41
 7/26 anonim ***** válasza:
12%
Ebben az országban nem hogy érintetlen, de semmilyen nőt nem találsz ha nem vagy gazdag és jóképű.
2022. aug. 9. 19:43
 8/26 anonim ***** válasza:
17%
Érintetlent sajnos csak 17 éves kor alatt lehet találni.
2022. aug. 9. 19:45
 9/26 anonim ***** válasza:
0%

Azt írod hogy undorodsz attól hogy pasival lefeküdjél. Én ezt simán besorolnám a 2 opcióba, amit a 3mas válaszomba írtam.A mentális problémához tenném.Ugyanis ennek biztos megvannak az oka, és fel lehetne tárni azt, ami miatt így viszonyulsz a férfi nemhez! Vagy magához a szexuális érintkezéshez.Az nem normális hogy egy fiatal nem kívánja és nem akarja a szexet.Ott valami áll a háttérben!

Úgyhogy továbbra is megállja a helyét a 3mas válaszom!

2022. aug. 9. 19:49
 10/26 anonim ***** válasza:
73%
Tévedsz. Nincs semmiféle mentális problémám, nem ért semmi súlyosabb trauma gyerekkoromban, stb. Undorítónak tartom egy férfi közeledését, a nemi szerv látványát (szerencsére csak képen láttam). Ja és leszbikus sem vagyok, bár nekem azzal sincsen problémám. Szóval nem állja meg a helyét a válaszod!
2022. aug. 9. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!