Idős ember létemre olyan butaságot csináltam, ami egy 10 évestől is elfogadhatatlan lenne?
Figyelt kérdés
A storyt nem írom le, annyira egyedi, de visszafordíthatatlan, nem lehet meg nem történtté tenni. Azóta bezárkóztam a házamba, nem akarok többé a szemük elé kerülni. Teljesen magam alatt vagyok, szégyellem, gyűlölöm és megvetem magam. Hogy tudnék eltűnni a föld felszínéről örökre?2022. aug. 9. 16:32
1/17 anonim válasza:
Nem írsz konkrétumot, de elvársz valami értelmes választ.
"Hogy tudnék eltűnni a föld felszínéről örökre?" Egyedül erre a kérdésre tudnék érdemben felelni, de úgy hiszem, ez inkább költői szándékkal íródott.
2/17 anonim válasza:
Milyen jellegű, legalább írd körbe!
3/17 anonim válasza:
Már megbocsáss, de idős ember létedre idejössz a Gy.k.-ra nyafogni mint egy kisgyerek...szerintem te nagyon nem vagy idős...
4/17 A kérdező kommentje:
Alkoholt ittam (soha nem szoktam) és nagyon-nagyon neveletlen bugris voltam (és ez még finomított változat). Nem voltam részeg, de sajnos ez a viszonylag kevés is megártott. ) Nem volt rossz szándék bennem, de rosszul sült el. Külsőleg nem látszott, hogy ittam, csak később esett le, milyen döbbenten néztek rám. (jogosan)
2022. aug. 9. 16:44
5/17 A kérdező kommentje:
3. idős vagyok, de leginkább az egészség és az otthon csoportokat látogatom. Tényleg nem tudom, miért írtam ki a kérdést, butaság volt. Hogy lehet töröltetni?
2022. aug. 9. 16:47
6/17 anonim válasza:
Én matt részegen rányomultam haverom nőjére és összehánytam mindent!
Mindenkivel megesik!
7/17 anonim válasza:
Jaja, az alkohol ilyen :) kb erre van kitalálva.
Ne emészd magad, ezek ilyen kis leckék, hogy mind emberek vagyunk, lehetőség nekik hogy megbocsássanak, lehetőség neked, hogy belásd a korral nem leszünk automatikusan bölcsebbek, stb.
Putyin pl embereket ölt, és a mai napig is öl, mégis egy nagy ország embere.
Semmi nagy rossz dolgot nem tettél.
8/17 anonim válasza:
Érződik, hogy valóban meggondoltad, átgondoltad, és bánt a dolog. Szerintem ilyen hasonló formában, mint ahogyan itt írtad, foglald össze magadban a dolgokat, szedd össze magadat, és mond el egy érintettnek, hogy rosszul cselekedtél, belátod, hibáztál. Szerintem ennyi. Ha látják, érződik a valódi megbánás jele, akkor szerintem megbocsátanak.
9/17 anonim válasza:
Ha soha nem szoktal inni,akkor a kornyezetedben elok,akiknek szamit a velemenye,azok tudjak hogy milyen vagy normal esetben, a viselkedesedet betudjak az alkoholnak, es nem fognak ezert elitelni.Ha szoba hozzak, probald humorral, onironiaval kezelni a helyzetet, az tompitja az esetleges beszolasok elet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!