Melyik sztár halála "rázott" meg eddig legjobban a világon?
Siklósi Örs
Dolores O'Riordan (The Cranberries énekesnője)
Ami nekem utólag megrázó az Ayrton Senna halála.
Bár már halott volt mire egyáltalán megtudtam mi az a Forma 1 de apámék meséltek róla mert akkoriban is nyilván nagy és szomorú tragédia volt, hiszen előtte 12 évig nem volt halálos baleset. Meg ugye akkoriban itthon TV sem volt sokaknak.
Plusz utána jött be a Schumacher éra, egymás utáni világbajnoki címek, és elgondolkozott az ember akkoriban, mennyire érdekes lenne még egy olyan versenyző mint Senna. Mi lett volna, ha.
Mondjuk akkoriban még szinte elképzelhetetlennek tűnt az amit Schumi végig csinált, végtelen világbajoki címek, folyamatos győzelmek. Azóta azért elrepült még egy cirka 15-20 év, volt Vettel, Hamilton, most Verstappen.
Másik megrázó Jules Bianchi halála volt, egyszerűen azért, mert korábban nem láttunk halálos balesetet, pedig voltak nagyon brutális esések.
Kicsit ünneprontó leszek, de ami engem NEM rázott meg, az Paul Walker halála.
És egyáltalán nem értettem azt a fajta hype-vonatot, felhajtást ami a halálát körülvette.
Értem én ismert szépfiú volt. De valljuk be ha egyik filmben sem szerepelt volna, akkor a kutya nem hiányolná mint színészt. Az F&F filmeket Vin Diesel vitte a hátán, meg bejött egy csomó ökörködő mellék-főszereplő.
És emlékszem minden kiscsaj-nagycsaj-kisfiú-nagyfiú Paul Walker idézetekkel spamelte tele az internetet. Olyanok akikről ránézésre megmondod, hogy soha az életben egy F&F filmet nem néztek amúgy végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!