Idén ki volt az az 5 híresség, akinek a legjobban fájt a halála?
Figyelt kérdés
Kik azok a híres emberek közül (bármilyen területről), akiket idén vesztettünk el, és a leginkább fájó volt számotokra?2020. aug. 29. 23:48
1/7 anonim válasza:
Ugyan nem idén veszítettük el, de nekem Bud Spencer, igazából teljesen még most sem fogtam fel, hogy már nincs közöttünk. :(
2/7 anonim válasza:
Az idén elhunytak közül egyiknek se voltam rajongója (persze szomorú hogy elhunytak de nem álltak hozzám közel). Még évekkel ezelőtt Chester Bennington (a Linkin Park és a Grey Daze énekese) halála (és az ahogy meghalt) hidalt le. A számaik rengeteget segítettek nekem annak idején (érzelmileg nem volt tipikus fiatalkorom).
3/7 anonim válasza:
Hát nem idén... de ha válaszolhatok:
Szabó Magda és Sue Townsend írónők, Ocskay Gábor jégkorongozó, Rick Parfitt a Status Quo gitárosa...
4/7 anonim válasza:
nekem a vízilabdás Benedek Tibor.
7/7 anonim válasza:
#41 vagyok. Bud Spencert és Bujtor Istvánt is írnám még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!