Tetszenek nektek az alliteráló nevek?
Amikor a vezeték-és keresztnév ugyanazzal a betűvel kezdődik.
Az ilyen nevek tetszenek jobban vagy azok, amelyek különböző betűvel kezdődnek?
Nekem volt olyan osztalytarsam hogy Vad Virag
Na ez a kategória már nem😂 de vannak jók is
Nekem alliterál a nevem és személy szerint nagyon meg vagyok ezzel elégedve, leírva tök szimmetrikusan és szépen néz ki.
Viszont a név egy egyedi dolog, szóval, ha gyerekem lesz, igyekszem majd különböző monogrammokkal is ellátni őket, mert így könnyebb lesz címkézni a cuccaikat és szerintem azt az érzést keltem ezzel, hogy különálló egyénekként tekintek rájuk nem csak falkatagként.
"Viszont a név egy egyedi dolog, szóval, ha gyerekem lesz, igyekszem majd különböző monogrammokkal is ellátni őket, mert így könnyebb lesz címkézni a cuccaikat és szerintem azt az érzést keltem ezzel, hogy különálló egyénekként tekintek rájuk nem csak falkatagként."
Ez csak számomra értelmezhetetlen?
Milyen monogrammokkal akarja még valaki ellátni a gyerekét a sajátján kívül?
Még jó, hogy különálló egyénként tekintessz rájuk, egyébként mindenki egy különálló egyén, így is-úgy is a falka tagjai vagytok mivel úgy éltek mint bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!