Volt az osztályotokban alliteráló gúnynevű tanulók?
Akinek ugyanazzal a betűvel kezdődik a vezeték és a keresztneve is.
Pl Molnár Melinda
Kovács Kinga stb
Ezt én sem vágom.
Csak válaszoltam a kérdezőnek,mi az az alliteráció.
De a neve miatt csúfolni valakit elég gáz. :(
Engem egy tanárnő szólított mindig úgy, hogy "Az Isteni BB".
Brigitte Bardot színésznőt illették régen az "isteni" jelzővel, őt hívták anno "Az Isteni BB"-nek.
Nekem is B.B. a monogramom. Csak éppen én nem csaj vagyok, de ez mellékes. :) Az isteni BB így is rajtam maradt. Viszont ez nem csúfolás szerintem.
Én is BB vagyok, nem csúfolt miatta senki, csak, ha megnyitottunk egy BB pezsgőt, akkor kuncogtak rám kicsit, vagy, ha valamit így rövidítettek, akkor néztek rám páran.
Inkább a vezetéknevekből csináltak beceneveket és töri meg föciórákon, ha a szövegben előfordult olyan szó, akkor tettünk valami kis cinkos megjegyzést az érintett személy felé.
Meg olyan volt, hogy egyik oszálytársamnak rímelt a neve, hiányzott suliból, valaki félremondta a nevét, mindenki nevetett, majd az osztálycsoportban beállították így neki, mikor visszajött, kérdezte ez miért van, aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!