Nem zavar hogy öregedtek?
Szerintem 2010-ben jobb volt amikor mindenki fiatalosabb volt. Nézegettem képeket is. Míg 2010-ben tisztára fiatalok voltak, 2022-re ugyanazok az emberek sokkal öregebbek.
Most akkor?
Én 40 évesen jobban nézek ki mint 20 évesen.
Akkor egy csont sovány, fejletlen nyurga lány voltam
Akkor kinevettek a fősulin hogy 14 évesnek nézek ki kb.
Most nem tűnök 40nek, szülés után igen nőies alakom lett, híztam, mellre is, sporttal fitt vagyok. Az arcom változott, ránc is akad, de a bőröm szép, rátaláltam a stílusomra és jól érzem magam a bőrömben.
Rokonom, akire nagyon hasonlitok, 60 éves és gyönyörű, stílusos, örülni fogok ha én is úgy öregszem meg.
Igazából zavar.
Egyik részen pszichológiai oka lehet, mert bizonyos okokból se tartós párkapcsolatom, se gyerekem, se semmi. Ilyenkor már nehezebb párt találni, nehezebb elmagyarázni, miért nem volt eddig. Rokonok közül meg természetesen van már, aki fájdalmasan piszkál ezzel.
A másik a testi... Így is tele vagyok krónikus betegséggel és még a test öregedése is....
23 éves kori képeimen milliószor jobban nézek ki, sokkal fiatalabb vagyok úgymond, plusz például milliószor jobban bírtam egy egész napos városnézést a 40 fokban, mint most a 30-ban, pedig egészségtelenebbül éltem, kevesebbet sportoltam.
29N (mindjárt 30... Pár hét)
23
Max 25 évesen simán... De még ők se időben szülnek, mire oda jutnak.
Nem tud másként gondolni önmagára, mindenki csak a saját keretein belül érti-érzi a világot.
30 évesen én is azt hittem, hogy öreg és csúnya vagyok, most látom, hogy ragyogtam és milyen lehetőségek vártak volna rám.
#19-es pontosan!! 17# es vagyok.
Köszi a megerősítést. :)
25: ez így van.
Egyszerűbb lenne a jelent értékelni, benne saját magunkat is.
Mint keseregni, és majd évek/évtizedek múlva visszanézni, és nem is érteni, hogy mi bajunk volt.
Én egy fél-1 éves fotóval is így vagyok.
Amikor készül borzasztóan látom magamat, amikor meg megtelik a telefon és lementem a képeket, rácsodálkozok, hogy milyen jól néztem ki és nem értem miért nem láttam ezt akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!