Mi az ami életbe tart titeket? Mi az életcélod és mi a boldogságod?
Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 10:31
11/19 anonim válasza:
A hit. A boldogság megélése és a nyugalom.
12/19 anonim válasza:
A fiam. Viszont amióta a lányom megszüntetett nincs értelme az életemnek, nincs célom, álmom, tervem, még munkám sincs miattuk... De nem akarom, hogy a fiam úgy nőjön fel, hogy az anyja öngyilkos lett, így próbálom kibírni a napokat és várom, hogy egyszercsak majd vége lesz az életnek
13/19 anonim válasza:
Az utóbbi időben filozófiai változásokat tett bennem ez a pandémia és háború dolog, hogy igazából nem a mi kezünkben van az életünk nekünk, kisemberek ergo minden mindegy.. Azon túl a Jóistenhez vezetett az életem, az embereken keresztül rávezetett, hogy higyjek. Erre a földre szenvedni születtünk, de ezért kell megélni azt a kevés pozitív dolgot az életben és bízni a happy endben
15/19 anonim válasza:
Engem is a remény, hogy lehet ennél jobb, akár sokkal jobb is.
Az életcélom a tartós boldogság megtalálása, megtartása és egy stabil, jómódú élet kialakítása. Sikerélmények adnak boldogságot, illetve 1-2 hobbim is.
16/19 anonim válasza:
A munkám, a munkám és ezerszer is a munkám. Jó azt tudni hogy pótolhatatlan vagyok a magas szakmai tudásom miatt. Ebben abszolút megtalálom a boldogságot és nem értem, ráadásul lenézem azokat, akiknek nem a munkájuk a legfőbb az életben. Ezt leírtam egy másik helyre is, ott lepontoztak, itt i le fognak, felháborító ez a hozzáállás.
Lacika, 21 éves szoftverfejlesztő milliárdos zsenigyerek
17/19 anonim válasza:
A boldogságom a szabadnapjaim. Életcélom, hogy mindig érjem meg a következőt.
18/19 anonim válasza:
Az istenszolgálat.
Az istenszolgálat.
19/19 anonim válasza:
Cicáim, családom... És kamasz vagyok, szóval azt hiszem normális, de a kitalált karakterek, színészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!