Gyakori vagy a ritka nevek hívei vagytok?
Én Márti vagyok, 90-ben születtem.
Nagyon szeretem a nevem, ritka, szép. Pl örülök, hogy nem Alexandra vagyok, mert gimiben volt belőlük 5 és még két Alexa.
Nem értem. "Elég sértő lehet ez a nézeted sok szülő számára".
Valószínűleg itt öszekevertél valamit, és ezt annak a szegény léleknek címezted, akinek képességei az "idióta Bíbor és társai" állásfoglalásra voltak csak elegendőek.
Nem tudom mit nem értesz. Teljesen egyértelmű amit írtam.
Most mindegy, hogy a másik mit csinál, alapból a kérdésre kéne válaszolni, nem pedig vitát provokálni. Várható volt, hogy ez lesz belőle.
Olvastad a kérdést? "Gyakori vagy a ritka nevek hívei vagytok?"
Erre válaszoltam. Nem vagyok felelős más emberek komplexusaiért, és intelligencia szintjéért.
Kedves 23! Bizony, bizony: rajtam kívül még sok más ember is tud itt kérdéseket kiírni.
Hát én nem tudom ki írta ki, de éppenséggel elég érdekes, hogy ugyanazt írja mint te itt.
De megértem, hogy nem reklámozod, végül is nem kaptál túl hízelgő kommenteket.
Ha nem szeretnéd fölvállalni, hogy kérdést írsz ki, akkor javaslom változtass a szövegen, és ne ugyanazokkal a nevekkel érvelj!
Vagy valakinek szimplán tetszett amit írtál.
Én úgy vagyok vele, hogy, teszek rá mi ritka és mi gyakori.
A te neved sem ritka kérdező egyébként. Elég sokan élnek ezzel a névvel.
Én nem örülnék ha Mártának hívnának mert sosem tetszett, viszont az Alexandra nagyon az szivesen lennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!