Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet leállítani az...

Hogy lehet leállítani az ilyen embereket?

Figyelt kérdés

Nektek is vannak olyan ismerőseitek, akik mindenről megkérdezik, hogy mennyibe került?Én sok ilyen embert ismerek, és kellemetlen számomra erről beszélni.

Ha valami olyasmiről beszélünk, ahol szerepet játszik a pénzt, fix hogy rákérdeznek: pl mennyibe került a kirándulás, mennyi pénz költök a háziállatomra, mennyiért utaztam taxival A-ból B-be, nekem pedig ez kellemetlen.

Hogy lehet ezekre a kérdésekre válaszolni anélkül, hogy ne áruljam el az összeget, és ne sértsem meg őket?

Nyilván nem mondhatom, hogy semmi közük hozzá, vagy hogy magánügy, mert ezek elég lekezelően hangzanak. De miért érdekel az valakit, hogy mennyiért rendeltem a pizzát?

Van valakinek ötlete?

2022. aug. 5. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Nem volt túl drága". "Elég sokba". ha tovább firtatja: "A PIN-kódom nem kéne?"

Nem te vagy bunkó, hanem ő.

2022. aug. 5. 09:33
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

"Nyilván nem mondhatom, hogy semmi közük hozzá"

Miért is nem?

Ha neki kimaradt a neveléskultúrájából az alapvető fogalom, magadra kell erőltetned az apuka/anyuka szerepet. Sajnos ez ilyen.

2022. aug. 5. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
Ők az árakat nézik. Sokan élnek úgy, hogy árakat néznek.
2022. aug. 5. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg a másik ember pénztárcáját is nézik, pofátlanok.
2022. aug. 5. 09:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Közöd? Na látod, pont ennyi :D
2022. aug. 5. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:
"Nincs jelentősége!" PONT!
2022. aug. 5. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!