Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kezdjek magammal? Nem...

Mit kezdjek magammal? Nem tudom merre induljak.

Figyelt kérdés

Mindenki csinálja valahogy az életét, minden téren, de most a pénzügyire gondolok csak.

Mindenki valami jó üzletet csinál, mindenki tele van tervekkel. Vagy online keresi a pénzét vagy így, vagy úgy, de sokkal jobb anyagi helyzetben vannak mint az átlag, és igazán nem dolgoznak sokat.

Hogy találjak valami olyasmi pénzkeresést magamnak amiben tudok fejlődni és nem nagyon fizikai?

Ne azt mondjátok hogy menjek dolgozni... Dolgoztam, dolgozom, de ebből nem lehet normálisan megélni, semmi fejlődés nincs benne.

2022. aug. 4. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Tanulj valami jó hiányszakmàt, és vállalkozz. Mi érdekel?

Én például szeretek vezetni, és sofőr akarok lenni, egy sofőr is jól keres, később meg majd kamionsofőr akarok majd lenni.

2022. aug. 4. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Egyre többen vannak az országban akik elméleti és minimális fizikai munkával keresik a pénzt.

Arról nem is beszélve, hogy a fizikai munkát végzőknek nincs becsülete az elméleti munkát végzők szerint!(tisztelet a kivételnek)

2022. aug. 4. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Baromság a mindenki nyer mindenki tud és sikeres, a media hazudik vagy egy részt mutat meg . Polgár vállalkozó osztja a tutit a macaja a lifetvben strihel miközben alantas népek csaltak sikkasztottak vilageletükben a homályban szürke frketezónas pénzeket zsebeltek. Ne hidd el amit mutatnak vagy mondanak ..
2022. aug. 4. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:

A szoftvertesztelés úgy tudom nem fizet rosszul, van benne sok fejlődési lehetőség és rövidebb tanfolyamokkal is el tudod sajátítani, nem kell az egyetemen ülnöd éveken át. Ha érdekel az informatika, én ezt javaslom.

Én nem tanultam, csak az egyik ismerősöm, aki ráadásul teljesen más területről képezte át magát.

2022. aug. 4. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kettes, nekem meg úgy tűnik, hogy éppen hogy nagy urak a fizikai munkát végzők.

Kérdezőhöz meg annyit tudok hozzászólni, hogy én nagyon kevés embert ismerek, akinek jó biznisze van.

2022. aug. 4. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálam az Ausztriai szakmunka viszi a pálmát. Nem kell hozzá meg erettsegi sem. Ismerősöm /no/ Azt mondta O bizony Ausztriában fog dolgozni és gazdag lesz. Nem szeretett tanulni az erettsegiig sem jutott el. Viszont az elképzelését megvalositotta. A németet mindig komolyan vette. Egyik barátnője nagyija sváb származású, hozzá eljart beszélgetni. Masszőr tanfolyamot végzett. Vezetni alapból jól tudott. Jó ideje egy Ausztriai szálloda masszorje. Egy gazdag sikeres nő.
2022. aug. 5. 00:24
 7/7 A kérdező kommentje:
6 Ezt látod te. Hátteret is megkéne nézni. És kidolgozta a belét, tele van kockázattal, és sok sok lemondással.
2022. aug. 5. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!