Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem vagyok megelégedve magamma...

Nem vagyok megelégedve magammal, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Akármit csinálok nem vagyok megelégedve a magasságommal. Mindig szerettem volna 180-185 lenni legalább. Nyilván srác vagyok. Gyúrás nem segít, stílus nem segít. Hiába mondják hogy hozd ki a maximumot mindenből, nem ér semmit.
2021. nov. 26. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Hány cm magas vagy?
2021. nov. 26. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak a magassággal van baj? Mennyi vagy? Ami tuti ad elég önbizalmat ha van pénzed. xD

De viccen kívül. Ha van stílusod az jó. Ha kivagy gyúrva (nem túlzottan) az is jó. Igazából már ez is elég egy átlag embernek, de ha neked nem, hát legyél gazdag. Gazdak, stílusos, edzett jóképű férfi lehetsz. Ha 165 cm vagy a felett vagy már király vagy. Rengeteg nő 150-165 között van. Van választék bőven. És tényleg, ha van pénzed akkor úgy érzed mindened megvan. Ami majdnem igaz is. Csak ne legyél köcsög.

2021. nov. 26. 21:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg magas lennél az lenne a baj. Én 190cm vagyok, cserébe baromi vékony alkat, ahhoz is vért kellett izzadnom hogy a normál testsúlyt elérjem.

Az nagyon ritka, hogy valaki magas, izmos és még jóképű is legyen. Ha izmos alkat vagy, örülj neki, jobban jártál mint a magas vékony alkattal.

2021. nov. 26. 21:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Oké, és ha valaki vékony akar lenni?

Ha évekig dolgozol a testeden, de elérhető az vágy akkor sima. De normális edzéssel és kajával 1 év alatt bőven "helyrerakod" magad.

2021. nov. 26. 21:34
 5/10 A kérdező kommentje:
2# Leírtam nem segít. De lányoknál sem. Köszönöm a válaszokat.
2021. nov. 26. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Ajaj. Vannak itt más gondok is.
2021. nov. 26. 21:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Mondod te miközben azzal próbálod magyarázni hogy próbáljam pénzel kompenzálni... Tehetős családból származom, de nem lehet mindent pénzel kompenzálni. Inkább nem érdemes.
2021. nov. 26. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:
De mégis mit akarsz kompenzálni? Azt írtad edzel szóval jó alakod van, gazdagok vagytok nincs anyagi problémád, megveheted a legjobb márkás ruhákat, stb. Egy izmos és gazdag férfinak mit kellene kompenzálnia?
2021. nov. 27. 12:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem én mondtam, a válaszoló mondta még mindig:) Az alap kérdés nem ez lol
2021. nov. 27. 13:02
 10/10 anonim válasza:
Milyen magas vagy?
2021. dec. 16. 08:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!