Nem vagyok megelégedve magammal, mit csináljak?
Csak a magassággal van baj? Mennyi vagy? Ami tuti ad elég önbizalmat ha van pénzed. xD
De viccen kívül. Ha van stílusod az jó. Ha kivagy gyúrva (nem túlzottan) az is jó. Igazából már ez is elég egy átlag embernek, de ha neked nem, hát legyél gazdag. Gazdak, stílusos, edzett jóképű férfi lehetsz. Ha 165 cm vagy a felett vagy már király vagy. Rengeteg nő 150-165 között van. Van választék bőven. És tényleg, ha van pénzed akkor úgy érzed mindened megvan. Ami majdnem igaz is. Csak ne legyél köcsög.
Ha meg magas lennél az lenne a baj. Én 190cm vagyok, cserébe baromi vékony alkat, ahhoz is vért kellett izzadnom hogy a normál testsúlyt elérjem.
Az nagyon ritka, hogy valaki magas, izmos és még jóképű is legyen. Ha izmos alkat vagy, örülj neki, jobban jártál mint a magas vékony alkattal.
Oké, és ha valaki vékony akar lenni?
Ha évekig dolgozol a testeden, de elérhető az vágy akkor sima. De normális edzéssel és kajával 1 év alatt bőven "helyrerakod" magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!