Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Huszonévesen már tényleg...

Huszonévesen már tényleg látszik az öregedés?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni hogy most tényleg vagy csak beképzelem magamnak.

😥

2022. aug. 3. 21:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
41%
Jaj ne adjátok alá a lovat légyszíves. Ez az a muksó akinek mániája hogy egy 20-as éveiben járó fiatal, már nem mondható fiatalnak hanem öregnek.
2022. aug. 3. 21:54
 12/23 anonim ***** válasza:
2022. aug. 3. 21:55
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem veszem észre hála az égnek, pedig volt pár év, mikor gyakran alkoholizàltam. Már egy jó ideje nem, és igyekszem figyelni magamra. Sok vitamin, gyümölcs, változatos étkezés, stb. Hamarosan edzést is tervezek beiktatni a napjaimba.

Egyébként, min veszed észre, hogy "öregedsz"? Ráncosodsz, vagy őszülsz? Nekem már gimiben, 16 évesen volt olyan osztálytàrsam, akinek egy egész ősz csík volt a fekete hajában elől, és nem festette. Fiú volt.

Próbálj meg te is nagyjából egészségesen élni, és így talán meg tudod tartani a fiatalos külsőd 40-50 éves korodra is.

2022. aug. 3. 21:56
 14/23 anonim ***** válasza:
72%
Huszonévesen még fejlődésben, de legalábbis felszálló ágban van a szervezet. Persze nem olyan babás az arc, mint fiatalabb korban, a csontok megszilárdulnak, rajtuk az izmok kifejezettebbek, de a bőr még tart. De aztán ez sokáig így marad. Igyekezz nem elhízni, izmossá válni vagy maradni. Mozogj, pihenj eleget.
2022. aug. 3. 21:56
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, nekem már 14 évesen sem volt olyan baba arcom mint 4-5 évesen. Szóval már sokkal kirábban látszik, mint gondoltad.
2022. aug. 3. 22:09
 16/23 anonim ***** válasza:
Igen, van aki őszül is.
2022. aug. 3. 22:20
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Életviteltől függ. A dohányos és elhízott ismerőseimen határozottan látszik sajnos. Nagyon asszonyos/bácsis némelyik. De vannak, akik sportolnak, max alkalmi ivók, valamennyire tudatosak és kis kilengések kivételével mindig is így éltek. Ők simán beillenek a korai huszasok (20-22) közé késői huszasként (28-29) és kb most értek be.
2022. aug. 3. 22:27
 18/23 anonim ***** válasza:
92%
17 azért erősen genetika is. Amikor egy 30-as józanéletű nemdohányzó kollégám, már akkor fehér volt a haja. A többségnek még csak ősz szál sem.
2022. aug. 3. 22:32
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Őszülésről beszéltek, pedig az csak pigmenthiány... Itt nem erről van szó, hanem az összképről. Attól tűnik valaki öregnek, nem egy-egy vonástól.
2022. aug. 3. 22:36
 20/23 anonim ***** válasza:
31%
Jó, magyarázd meg a baromságot. :)
2022. aug. 3. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!