Huszonévesen már tényleg látszik az öregedés?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy most tényleg vagy csak beképzelem magamnak.
😥
2022. aug. 3. 21:23
1/23 anonim válasza:
Őszülsz, vagy mi? Annyira nem kéne még látszania annyi idősen.
2/23 A kérdező kommentje:
Leginkább az arcra gondolok.
Elég mondjuk egy embert összehasonlítani egy tizenéves és egy huszonéves képével.
És igen, az őszülés is előfordul ilyenkor.
Bár nekem fontosabb az arc.
Nem értem hogy lehet ilyen rövid a fiatalkor. Gyerekként még fiatal vagy aztán már nem?
Túl gyorsan öregszik az emberi test nekem úgy tűnik.
😓☹️
2022. aug. 3. 21:32
3/23 anonim válasza:
Rajtam igen, én őszülök. 23 éves vagyok, és kb 1 éve rendszeresen találok ősz hajszálakat, sokat, nem 1-2-ről beszélek. Ez örökletes sajnos.
4/23 anonim válasza:
Ha szétnapoztad magad, láncdohányos vagy, és gyakran alkoholizálsz, akkor igen.
5/23 A kérdező kommentje:
Egyik sem
2022. aug. 3. 21:34
6/23 anonim válasza:
Persze, tizenévesen gyerek vagy, még fejlődik a szervezet, persze hogy fiatalnak nézel ki. De huszonévesen sem vagy öreg. Vagy te már ráncos vagy? Akkor irány vizsgálatra, valami nagyon nem oké.. :D
7/23 anonim válasza:
3 évesen is már látszanak az öregedés jelei, mert máshogy néz ki, mint 2 évesen. Egész életünkben változunk ahogy öregszünk, szóval mindegy hány éves vagy látszódik az öregedés.
8/23 anonim válasza:
Olyan 23 éves korom óta nőiesebbek a vonásaim. Az őszülés genetika kérdése és a stressz is hozzá tud járulni.
9/23 anonim válasza:
Egyébként igen, én egyetem alatt kicsit megőszültem oldalt. :)
10/23 anonim válasza:
Anatómialag már úgy 18 éves kortól kimutatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!