Az ciki ha egy férfi borotválja magát? Odalent,hónaljat, mellkas,has.?
Az alap igényesség annyi lenne, hogy lent leborotvàlja, meg a hónaljàt minimum. De volt olyan párom, akinek nagyon durva mellkasszőre volt. Mikor észrevette, hogy zavar elkezdte azt is borotválni.
Undorító az, mikor valakinek nagyobb a szőre, mint a farka, mert szerinte ez "férfias". Elárulok valamit: Ez nem férfias, hanem hànyingerkeltő, és undorító.
A mai világban szerintem inkább higiéniai elvárás semmint ciki.
Régebben nem borotválták a pasik semmijüket az arcukon kívül, de akkoriban a lányok sem :)
Aztán változott a világ, rájöttünk hogy kényelmesebb és szexibb és szebb is.
Én a mellemet nem borotválom, ahogyan a lábamat sem, de olyan átlagos szőrzettel szerintem nem is kell. Ha durva lenne ezeket is borotválnám.
Amúgy pasiknak megérős is a fanszőrzet borotválás, nem is értem aki ellene van miért.
Hónalj és fanszőr borotválás alap higiénia
Nézz körül nyáron strandon 20-ból egy férfinek azőrös csak a hónalja
Miért mondjátok ennyien, hogy a hónaljat és a fanszőrt borotválni alaphigiénia? Régen is le tudták volna minimum rövidre vágni, de mégsem tették.
27 éves vagyok és nem sok panasz ért, mert natúr a fanszőröm. A zacsit leszoktam szedni, ha olyan barátnőm van, akinél az orálban a zacsi is benne van. Mindennap fürdök, a fanszőrre is kerül tusfürdő. Ápolt vagyok, izmos és magas. Semmi okom szégyenkezni. Akinek kopaszon tetszik borotválja simára kétnaponta, de nekem a natúr is jól áll
17es
És a hónaljjal hogy állsz
Mert azért elég undorító ha a srácnak az edzőteremben vagy a strandon a 10centis izzadságtól csöpögő hónaljkutyája kikukucskál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!