Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az ciki ha egy férfi borotválj...

Az ciki ha egy férfi borotválja magát? Odalent,hónaljat, mellkas,has.?

Figyelt kérdés

2022. aug. 3. 20:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

Az alap igényesség annyi lenne, hogy lent leborotvàlja, meg a hónaljàt minimum. De volt olyan párom, akinek nagyon durva mellkasszőre volt. Mikor észrevette, hogy zavar elkezdte azt is borotválni.

Undorító az, mikor valakinek nagyobb a szőre, mint a farka, mert szerinte ez "férfias". Elárulok valamit: Ez nem férfias, hanem hànyingerkeltő, és undorító.

2022. aug. 3. 22:57
 12/18 Shaddark ***** válasza:
65%

A mai világban szerintem inkább higiéniai elvárás semmint ciki.

Régebben nem borotválták a pasik semmijüket az arcukon kívül, de akkoriban a lányok sem :)

Aztán változott a világ, rájöttünk hogy kényelmesebb és szexibb és szebb is.

Én a mellemet nem borotválom, ahogyan a lábamat sem, de olyan átlagos szőrzettel szerintem nem is kell. Ha durva lenne ezeket is borotválnám.

Amúgy pasiknak megérős is a fanszőrzet borotválás, nem is értem aki ellene van miért.

2022. aug. 4. 12:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Nagyon ciki ha egy ember* ezt csimálja, igen.
2022. aug. 4. 22:37
 14/18 anonim ***** válasza:
11, 12#, ki bántott titeket? Googleről hallottatok?
2022. aug. 4. 22:39
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Hónalj, farok körül+zacskó alap, mellkas, has párom kérése szerint, magamtól ott nem szedem.
2022. aug. 5. 20:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Hónalj és fanszőr borotválás alap higiénia

Nézz körül nyáron strandon 20-ból egy férfinek azőrös csak a hónalja

2023. márc. 24. 10:14
 17/18 anonim válasza:

Miért mondjátok ennyien, hogy a hónaljat és a fanszőrt borotválni alaphigiénia? Régen is le tudták volna minimum rövidre vágni, de mégsem tették.

27 éves vagyok és nem sok panasz ért, mert natúr a fanszőröm. A zacsit leszoktam szedni, ha olyan barátnőm van, akinél az orálban a zacsi is benne van. Mindennap fürdök, a fanszőrre is kerül tusfürdő. Ápolt vagyok, izmos és magas. Semmi okom szégyenkezni. Akinek kopaszon tetszik borotválja simára kétnaponta, de nekem a natúr is jól áll

2023. márc. 24. 14:00
 18/18 anonim ***** válasza:

17es

És a hónaljjal hogy állsz

Mert azért elég undorító ha a srácnak az edzőteremben vagy a strandon a 10centis izzadságtól csöpögő hónaljkutyája kikukucskál

2023. márc. 24. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!