Miért van az hogy gyűlölök zuhanyozni, ti fürdeni vagy zuhanyozni szerettek inkább?
Szerettem fürdeni kádban,de ahogy felnőttem már más volt a szitu.
Kevesebbig töltöttem vízzel,mert ha benne voltam úgyis nyakig ért.
Én is szerettem lustálkodni.
Csak a zuhany alatt folyamatosan tiszta víz ér,hamar végzek,nem lustolok el és csinálom dolgom.
Ha meg mindig a fél életem a kádban tölteném,az már bűntudatot keltene.
Én évente 1-2 alkalommal használtam a kádat, vagy maximum akkor ha volt "társaság" hozzá.
Csak azért hiányzik, mert nagy tárgyakat, cipőt, sáros ruhát jól le lehetett mosni benne mielőtt a gépbe tettem.
Mondjuk én kádas fürdés után sosem éreztem igazán tisztának magam, kiáztatja a bőrt, meg alapból a saját "mocskomban" fekszem. Ha hideg hamar kihűl és kellemetlen. Ha meleg akkor meg konkrétan izzadok ami nyilván nem a tisztaságot segíti elő.
Zuhanyzásnál meg csak a tiszta víz jön rám, olyan hőmérsékletben ahogy akarom, ha érzem, hogy meleg hidegebbre veszem, ha hideg melegebbre.
Néha még kádas fürdés után is leöblítettem magam zuhannyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!