Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy gyűlölök...

Miért van az hogy gyűlölök zuhanyozni, ti fürdeni vagy zuhanyozni szerettek inkább?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom a zuhanyzást, baromi rossz érzés ahogy jön rám a víz és csurog lefelé, meg szerintem baromi kényelmetlen, sokkal jobb és kényelmes egy jó forró kádba beülni, főleg télen és állítólag egészségesebb is mert a normál bőrflóra ami fontos az ember bőrén rajta legyen az sokkal jobban megmarad fürdésnél mint zuhanyzásnál...
2022. aug. 3. 16:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Fürdök ha lehet, zuhany alatt sose tudtam normálisan megfürdeni. Ha nyaralni megyek ott zuhanyzok, de ha hazaérek az az első, hogy megfürdök normálisan.
2022. aug. 3. 18:40
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Szerettem fürdeni kádban,de ahogy felnőttem már más volt a szitu.

Kevesebbig töltöttem vízzel,mert ha benne voltam úgyis nyakig ért.

Én is szerettem lustálkodni.

Csak a zuhany alatt folyamatosan tiszta víz ér,hamar végzek,nem lustolok el és csinálom dolgom.

Ha meg mindig a fél életem a kádban tölteném,az már bűntudatot keltene.

2022. aug. 3. 18:43
 13/16 anonim ***** válasza:
40%
#8: Vagy házi vízműtök van vagy valami műszaki gebasz.
2022. aug. 3. 19:28
 14/16 anonim ***** válasza:
43%

Én évente 1-2 alkalommal használtam a kádat, vagy maximum akkor ha volt "társaság" hozzá.

Csak azért hiányzik, mert nagy tárgyakat, cipőt, sáros ruhát jól le lehetett mosni benne mielőtt a gépbe tettem.

2022. aug. 3. 20:15
 15/16 anonim ***** válasza:
70%

Mondjuk én kádas fürdés után sosem éreztem igazán tisztának magam, kiáztatja a bőrt, meg alapból a saját "mocskomban" fekszem. Ha hideg hamar kihűl és kellemetlen. Ha meleg akkor meg konkrétan izzadok ami nyilván nem a tisztaságot segíti elő.

Zuhanyzásnál meg csak a tiszta víz jön rám, olyan hőmérsékletben ahogy akarom, ha érzem, hogy meleg hidegebbre veszem, ha hideg melegebbre.

Néha még kádas fürdés után is leöblítettem magam zuhannyal.

2022. aug. 3. 20:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha lehet fürdök, ha lusta vagyok gyorsan beugrok a csap alá.
2022. aug. 3. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!