Melyik idegesítő jobban? Ha valaki látja az üzenetet de nem ír vissza. Vagy ha meg sem nézi.
Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 14:52
A kérdező szavazást indított:
Ha látja, de nem ír vissza
Ha megsem nézi
29 szavazat
1/6 anonim válasza:
Ha meg sem nézi, akkor könnyebben el tudom képzelni, hogy nincs fent/nem ér rá, stb.
Ha megnézte, de nem ír, az jobban zavar, persze előfordulhat, hogy pl éppen úton van és nem tud hosszan írni, majd válaszol később.
2/6 anonim válasza:
Engem jobban zavar ha meg sem nézi. Még a lelkifurkat is megspórolja magának.
Persze előfordulhat hogy nem veszi észre. De azért legtöbbször sejthető ha nem ez a szituáció.
3/6 anonim válasza:
Ha látja de nem ír vissza, azért ütni tudnék
4/6 anonim válasza:
Én nem tudom, ilyeneken ki idegeskedik. Túl jó dolgotok van.
5/6 anonim válasza:
Engem nem zavar egyik sem. Ha meg valaki rendszeresen szarik a fejemre, akkor veszem a lapot és nem erőltetem a kommunikációt.
6/6 anonim válasza:
Ha napok óta nem nézi meg, pedig nem csak annyit írok, hogy oké, akkor az számomra zavaróbb. De az utolsó jól írja, venni kell a lapot, és ha szarik a fejünkre, akkor nem szabad foglalkozni az ilyennel. Én is így teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!