Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem lehet beállítani,...

Miért nem lehet beállítani, hogy NE lehessen privát üzenetet küldeni, miért kell elviselnem a sok idegesítő ember privát levelét?

Figyelt kérdés

Spontán rám írnak hülyék, meg olyan is előfordul, hogy egy troll, aki nem meri vállalni a véleményét a topikban, mocskolódik privátban nekem. Le kellene tiltanom ezt a funkciót, hogy NE lehessen nekem írni privátot, csak annak, akivel már régebb óta levelezek. Meg akkor, ha én nyitottá teszem ezt a funkciót. Ha valakinek fontos mondanivalója van, akkor dobhatna egy kommentet a topikban, hogy "légyszíves nyisd meg a privátot, mert küldenék egy levelet".

Az oldal jelenlegi funkciója csak az, hogy ha már megtörtént a privát AKKOR tilthatom. Ez meg kevés.

2022. márc. 22. 09:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon hamar tiltólistára kerülna sok troll, ne aggódj. Én már észre se veszem őket.
2022. márc. 22. 09:37
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Anno így készült el. Ez van.

Ha gondolod, írj az üzemeltetőnek, hogy nagyon szívesen leprogramozod az új funkciót, leteszteled minden létező platformon, természetesen ingyen. Biztosan elgondolkodnak az ajánlatodon.

2022. márc. 22. 10:05
 3/18 A kérdező kommentje:
Nemrég volt az oldal megújítva. Nem értem, miért hagyták meg azt, hogy bárkit írhasson privátot.
2022. márc. 22. 10:32
 4/18 anonim ***** válasza:
98%
Miket írsz te, amire ennyi troll jön?
2022. márc. 22. 10:36
 5/18 anonim ***** válasza:
37%

Oké, hogy nemrég újítottak, de ez a felhasználók 99%-a szerint nem probléma. Írj az üzemeltetőnek, hogy neked van egy ilyen problémád, és akkor ha lesz rá elég nagy igény, majd megcsinálják.

Tudod: néma gyereknek anyja sem érti szavát.

2022. márc. 22. 10:45
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar. Egyszerűen nem válaszolok. Ha valaki többször ír és valami gázosat, azt tiltom.
2022. márc. 22. 11:35
 7/18 anonim ***** válasza:
78%

Igen ám, hatos, de te nem is gondolod azt, hogy körülötted forog a világ.

Sajnos azonban egyre több az ilyen vegán-feminista-Karen aki szerint ha valami neki nem tetszik, akkor azt azonnal és bármi áron meg kell változtatni. Kerül amibe kerül.

Mindezt azért, mert anyuci nem pofozta fel az első alkalommal, amikor hisztizni kezdett a teszkóban, hogy de neki az is kell meg az is meg az is.

2022. márc. 22. 11:53
 8/18 A kérdező kommentje:
Probléma. A nőket is idegesíti a sok kanos pasi.
2022. márc. 22. 11:58
 9/18 anonim ***** válasza:
96%
Akkor lehet petíciót indítani, hogy vezessék be ezt a featuret.
2022. márc. 22. 12:06
 10/18 anonim ***** válasza:
88%
Fogalmam sincs. De még az is lehet opció, hogy valamiért bevonzod ezeket. Lehet te írsz ki idegesítő kérdéseket-válaszokat, amiket nekünk itt kell olvasnunk :D
2022. márc. 22. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!