Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem lehet beállítani,...

Miért nem lehet beállítani, hogy NE lehessen privát üzenetet küldeni, miért kell elviselnem a sok idegesítő ember privát levelét?

Figyelt kérdés

Spontán rám írnak hülyék, meg olyan is előfordul, hogy egy troll, aki nem meri vállalni a véleményét a topikban, mocskolódik privátban nekem. Le kellene tiltanom ezt a funkciót, hogy NE lehessen nekem írni privátot, csak annak, akivel már régebb óta levelezek. Meg akkor, ha én nyitottá teszem ezt a funkciót. Ha valakinek fontos mondanivalója van, akkor dobhatna egy kommentet a topikban, hogy "légyszíves nyisd meg a privátot, mert küldenék egy levelet".

Az oldal jelenlegi funkciója csak az, hogy ha már megtörtént a privát AKKOR tilthatom. Ez meg kevés.

2022. márc. 22. 09:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem is idegesítenek a privát üzenetek, de nem válaszolok nekik. Mert akkor látnák a nicknamemet, de én nem akarom, hogy lássak. Nem tiltom őket, de nem is válaszolok nekik.
2022. márc. 22. 16:39
 12/18 anonim ***** válasza:
96%

Nem provokatív kéréseket teszel fel, vagy nem ilyen válaszokat adsz?

Ez jutott eszembe, de nem állítom, hogy ezt teszed.

2022. márc. 22. 18:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges lenne az ilyen funkció.

Ha egyáltalán nem akarsz üzenetekkel foglalkozni, akkor meg sem nyitod az Üzeneteid. Gondolom, írni sem akarsz üzenetet, mert akkor arra érkezhetne válaszüzenet, és azt az általad hiányolt teljes tiltás esetén nem látnád.

Nincs összefüggés az Üzenetek és az oldal egyéb funkcióinak használata között. Semmiben nem gátol, semmilyen százalékodnál és a jogosultsági szintnél sem számít, hogy van-e olvasatlan üzeneted. Ha lenne teljes tiltás lehetőség, akkor nem lenne ott szám, így lehet, hogy van ott.

Nézegetni sem szoktam, most néztem oda: van egy kettes. De egyúttal láttam, hogy a Megválaszoltjaidnál van +99. Nem szoktam azzal a szekcióval foglalkozni, elférnek ott a számok.

2022. márc. 22. 18:20
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

Fura, én alig kapok privátot, kivételt képez ez alól, ha valahol jelzem, hogy lány vagyok, bár azokon inkább jókat szoktam néha mosolyogni, bár ezt most nem részletezném.

De ami olyan tiltom aztán kész, pár másodperc az egész művelet.

Másrészt meg szerintem tényleg vagy az lehet, hogy olyan kérdésekre válaszolsz, ahol potenciálisan több a troll, vagy saját magad írsz olyan stílusban néha választ, amire valamiért többen azonnal priváttal reagálnak, ezt viszont én nem tudhatom.

2022. márc. 22. 18:24
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
Ha tényleg annyi privátot kapsz, akkor te írsz úgy, hogy arra lecsapnak. Én kb minden kategóriában válaszolok, néha-néha kapok csak privátot, akkor is legtöbbször azért, mert egy válasznál leírom, hogy nő vagyok. De akkoris max 1-2 üzi ha jön. Szóval próbálj meg máshogy fogalmazni, mert csak azt árasztják el a privátok, aki tesz is érte.
2022. márc. 22. 19:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem inkább az zavar, hogy nem lehet látni hogy olvasott-e az általam elküldött üzenetek
2022. márc. 25. 18:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
2, anno (sok éve) még be lehetett állítani hogy a felhasználónak senki ne tudjon privátot küldeni.
2022. márc. 26. 12:18
 18/18 Dzsoki ***** válasza:
100%
Szerintem,rendben van. Hogy lehetne előre tudni,hogy aki ír,azzal,ne akarnál kommunikálni? Miután írt,használod a Tiltás funkciót. Már,ha nem akarsz több üzenetet fogadni tőle.
2022. máj. 18. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!