Miért írja a facebook hogy egy csomó jelenleg 16db olvasatlan üzenetem van?
Ugyanez van nálam. Folyamatosan 4-5 olvasatlan üzenetet jelez a facebook telefonon. Viszont messengeresen egy sincs. Engem is idegesít, de szerintem ez akkor valami általános hiba :(
N
Engedélykérések megtekintése
Kéretlen üzenetek között
Mert szar, azért.
Nincs mit tenni.
Ahogy írtam már mindengol megnéztem van e üzenet ez volt az első... Hogy engedély kérések stb
És ismételve önmagam talán már egy hete is van vagy lehet még több már nem tudom.
Hallottam róla hogy rossz volt a Facebook én pl csak annyit tapasztaltam belőle hogy nem tudtam képet küldeni senkinek.
Olvastam olyat hogy másokat nem enged bejelentkezni stb szóval mindenkinek más jellegű volt a problémája.
Jó akkor elfogadom hogy ez rendszer hiba bár eléggé irritáló.
Jó, hát akkor volt egy balfék, aki végigszántott a válaszokon. Pont ebben a kategóriában nem szoktak még csak pontozni sem, pedig szívesen válaszolok, ami a saját szempontomból semmit nem ér, csak segíteni szeretnék. Még írtad is, hogy te is tudsz a Face elmúlt napokban történt teljesen eltérő hibákról. Mindegy, csak felhúztam magam, mert visszanéztem a kérdésedre, és mind 0%-ban volt hasznos.
Remélem, azóta már megjavult az üzenetfunkciód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!