Miért írja a facebook hogy egy csomó jelenleg 16db olvasatlan üzenetem van?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy főként telefonról szoktam fent lenni messengeren és facebookon és pár napja talán már egy hete is megvan hogy mindig kiírja olvasatlan üzenetem van pedig amúgy sose hagyok megnyitatlanul semmit mindig megnézem direkt azért mert zavar ha jelzi ott van az üzenet olvasatlanul. Szerintetek mi lehet az oka? Amúgy maga a Messenger nem jelzi ki hogy ott lenne az a sok üzenet már néztem a kéretlen üzeneteket is engedelykereseket is stb sehol semmi. Más is tapasztalt ilyet az ismeretségi körömben de neki csak négyet ír ki. És változatlan. Segítsetek ha tudtok mert már nagyon idegesít. Nem ez a legnagyobb problémám de ha ez megszűnne jobban érezném magam. 🙂2019. márc. 18. 19:57
11/11 anonim válasza:
Hiába háborogsz itt, de baromságokat írtatok neki. Főleg, hogy írta is itt valaki, hogy nála is ugyanez a hiba van.Erre írjátok neki, hogy üzeneteket kap másoktól stb. Gondolom van annyi esze, hogy látja nincs olvasatlan üzenete. A hülye válaszokra milyen zöldet vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!