Mi a legmegrázóbb dolog amit valaha láttál? Legyen az akár egy film vagy egy valós dolog.
A legmrgrázóbbat nem láttam, csak hallottam.
Részegen gyalogoltam haza már közel voltam, a szomszéd háznál, mikor a mellettem lévő bokor mögül hallottam egy halk de öblös puffanást, nagyon tályidegen hang volt, egyből arra néztem, de nem láttam semmit, úgyhogy továbbmentem.
Másnap hívom le haveromat, ő meg kb 20 perc késéssel jött le, kisírt szemekkel, kérdeztem mibaja, ő meg a kezembenyomott egy papírt ami az apja búcsúlevele volt.
-Nagyot ugrok, nehogy a betonról is takarítanod kelljen utánam te hülye picsa!
Szóval a halk puffanás mögöttem, az legjobb gyerekkori haverom édesapja volt ahogy a 10.ről földetért egy nyikkanás nélkül.
Agárdi szabadstrand épphogy leértünk Bp-ről vonattal, leterített a lepedőt a földre, törölközővel letakartam az értékeket ahogy azt kell, indultam a víz felé, mikor egy vakító villanás, majd egy óriási dörgés, akkora, hogy egyből hanyadtvágódtam…
Pár méterre tőlem egy német házaspar, a férj segítségért kiabál, miközben egy fickó már el is kezdte az újraélesztést…
Villám…
A durva az volt az egészben, hogy 7ágra sütött a nap, messze szemben a velenceihegyseg mögött lehetett látni, hogy jön felhő, de mikor még nyigodt vagy, mert órákra van a vihar…
Amúgy meghalt a néni, telibe kapta a villámot, azóta nyári esős időben ki se merek mozdulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!