Ez "normális" újabban, hogy mindenkivel üvöltözik az oktatója?
Sziasztok!
Pár hónapja elkezdtem a jogosítványt. Az oktatóm fél órás rutinpályán való gyakorlás után kivitt a forgalomba, már első alkalommal.
Mondtam neki akkor, hogy talán nem kellene, mert nem érzem még magam biztonságban, 0 rutinnal.
Akkor azt mondta ne aggódjak, látja rajtam, hogy nem vagyok béna.
Most voltam negyedszerre vezetni, csúcsforgalomban, dugóban. Elvitt egy olyan részre, ami tele volt körforgalommal, szűk, emelkedős utcával. Folyamatosan ordított, hogy váltsak már, fékezzek, húzódjak jobbra, menjek, ne menjek.
Annyira bestresszeltem fél óra után, hogy 3x lefulladtam a forgalomban, erre meg csapkodott és káromkodott.
Meséltem ismerőseimnek is, egyöntetűen azt mondták, hogy az ő oktatójuk is ilyen frusztrált, elmebeteg, üvöltözős állat volt.
Az utolsó alkalommal úgy felhúzott, hogy parkolás után kiszálltam a kocsiból és otthagytam.
Jövő héten kedden mennék vezetni, de már előre gyomorgörcsöm van, nem tudok úgy odafigyelni, ha valaki üvöltözik, csapkod meg káromkodik mellettem, csak bestresszelek, kapkodok és hülyeségeket csinálok.
Hiába mondtam neki, hogy rutinozzunk még, azt mondja megy ez nekem, felesleges ennyi időt elcseszni a pályán.
Kedden megpróbálom vele ezt megbeszélni, de ha nem megy, akkor kérek a sulitól új oktatót, elvégre nem azért fizetek, hogy valaki kicsinálja az idegrendszerem.
Mindenki azt mondta, hogy szerinte felesleges, mert az összes oktató ilyen.
Nektek mi a tapasztalatotok ezzel? A ti oktatótok is ilyen idegbeteg?
Én fontosnak tartom, hogy hasonló esetben a céget képviselő vezető tényleg érezze, hogy az ügyfél elégedetlen az így viselkedő kollégával. Hogy a csávó megkapja a leba.ását.
1. Mert tényleg kiérdemelte.
2. A következő tanulóvezető érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!