Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha hivatalos email címről nem...

Ha hivatalos email címről nem írnak vissza az nem bunkóság?

Figyelt kérdés
Pl. egy iroda dolgozója
2022. júl. 28. 18:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
Szoval, irtsz valami random cegnek valamit, amihez jo esellyel semmi koze annak aki olvassa (es nyilvan a cegnek se), ezt te magad tudod is, megis elvarod hogy kishercegnonek vagy kishercegnek csunya titkarneni irjon vissza mer' kulonben huppogve kiir egy 'kerdest' a gyk-re?
2022. júl. 28. 19:06
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

Ha valami konkrét, rá tartozó téma, akkor illik és szokás is válaszolni.

Ha értelmetlen dolog, akkor nem, ugyanis az irodákban dolgozóknak is VAN munkája, és nincs ideje hülyeségekre válaszolgatni, mert akkor soha nem lenne kész azza, amit meg kell csinálnia. (Ugyanis az irodákban nem "csak üldögélnek, meg kávéznak", hanem elég sok munkájuk is van.)

Ezért sem idejük, sem kedvük nincs válaszolni értelmetlen emailokra és nem bunkóság!

2022. júl. 28. 19:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként mit írtál, és hová?
2022. júl. 28. 19:27
 14/19 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem tartozik rá nem válaszolhat. Ennyi
2022. júl. 28. 19:31
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Én akkor voltam így, mikor a kötelező egyetemi gyakorlathoz kellett helyet találnom. Csak olyan helyre írtam (ha nem voltam benne biztos, akkor több személynek is címeztem), aki ezzel foglalkozik, az első kb. 60 helyről 3 éve semmi választ nem kaptam. Valahonnan 10 hónap elteltével jött válasz, hogy jelenleg nincs erre kapacitásuk. Ilyen az élet, meg kell szokni.
2022. júl. 28. 19:34
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
tehát szerinted nem rá tartozik, de írjon rá.. Minek?
2022. júl. 28. 19:38
 17/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem sokkal nagyobb bunkóság az, hogy idevetsz egy 10 szavas kérdést konkrétumok nélkül és elvárod, hogy igazat adjunk Neked.
2022. júl. 28. 19:51
 18/19 anonim ***** válasza:
88%

Jelenleg pl. én sem írok vissza, mivel 2. hete szabadságon vagyok. Ha nagyon akarnék, be tudnék lépni itthonról is a levelezésembe, de kicsit sem akarok. Ugyanis szabadságon vagyok.

Ha meg bemegyek és olyan leveleim lesznek, amik nem rám tartoznak, akkor azokra nem fogok válaszolni, mert NEM TUDOK rájuk válaszolni. A saját ügyeimbe érkező levelekre meg majd szépen apránként fogok reagálni, mert 2 hét szabi után bőven lesz mit csinálnom azon kívül, hogy bájcsevegjek e-mailben.

2022. júl. 28. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:
86%
Tipikus... kiírja ide a frusztraciójat, de nem reagál.... nem ír konkretumot...
2022. júl. 28. 20:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!