Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha hivatalos email címről nem...

Ha hivatalos email címről nem írnak vissza az nem bunkóság?

Figyelt kérdés
Pl. egy iroda dolgozója
2022. júl. 28. 18:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
34%
De, bunkóság.
2022. júl. 28. 18:28
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem minden esetben bunkóság. Attól függ, hogy milyen levelet írtál.
2022. júl. 28. 18:29
 3/19 A kérdező kommentje:
Ha olyant ami nem teljesen tartozik rá? De azért még lehetne írni rá
2022. júl. 28. 18:32
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
De mit írjon akkor? Ha azt válaszolná, hogy neki ehhez semmi köze, azt is bunkóságnak találnád 😃
2022. júl. 28. 18:34
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
Álomvilágban élsz, kérdező. Nagy szerencse kell hozzá, hogy céges e-mailre válaszoljanak. És ha válaszolnak, akkor is 50%-ban az a válasz, hogy csak telefonon érdeklődhetsz.
2022. júl. 28. 18:37
 6/19 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Nekem napi szinten szortíroznom kell a leveleket a munkahelyen.

Vannak olyanok, amik nem nekem szólnak, ezért át kell helyeznem annak a levelei közé, aki tudja kezelni. Amikor ezt teszem néha feljön egy kis ablak, hogy értesítést küldenék e a feladónak, hogy megnyitásra került a levele? Erre általában nemet választok, mert nem én fogom kezelni azt a levelet. Volt, hogy véletlenül mikor még új volt nekem ez a felugró ablak rányomhattam az igenre. Ha emiatt a feladó ebből azt szűri le, hogy látta valaki a levelét, pedig arra már lehet csak másnap tud reagálni, akihez tartozik, abból lehetnek félre értések. Ha szimpla emailt írtál, akkor illik rá két napon belül válaszolniuk, attól függ mekkora cégnek, irodának írtad a levelet.

7/19 A kérdező kommentje:
Lehetne válaszolni attól még ha nem rá tartozik
 8/19 anonim ***** válasza:
89%

Attól függ mekkora az a hely.

Egy világcég több ezer levelet kap naponta, és a fele spam, kezdő influencerek próbálnak belőlük ingyen terméket kisajtolni, más cégek hirdetnek, botok próbálkoznak spammelni stb.

Ha olyan emailt írtál, amit a spamszűrő kapásból bedarált, akkor sanszos, hogy ember nem látta az emailedet.

2022. júl. 28. 18:39
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen cégnek, milyen típusú ügy???
2022. júl. 28. 18:42
 10/19 anonim ***** válasza:
89%

"Lehetne válaszolni attól még ha nem rá tartozik"

Alulbecsülöd hány levéllel dolgoznak.

És nem, nem mindenre kell válaszolni.

Tudod hány pmet kap egy kisvállalkozás instán? Napi 2-3 ilyen modelleket keresünk bullshit üzenetet. Az ilyet csuklóból tiltják és válasz nélkül törlik.

És akkor van az időhúzó, aki vagy nem tudja mit akar, vagy pénze nincs, de a gondolat tetszik neki, ezért nyúz emailben. Az ilyeneket egy idő után tiltjuk, mert pénz nincs belőle, és a tényleges ügyfelektől veszik el az időt.

Aki meg anyázik, dickpicet küld, fenyegetőzik, azokat meg szintén izomból tiltjuk, pont ugyanúgy mintha irl viselkednének ordenáré módon, akkor is kiraknánk mint a macskát sz@rni.

Attól, hogy dolgozol, még vannak emberi jogaid, és nem kell mindent eltűrni.

Az esetben ha a címzett szabadnapos (és ez lehet kedden is, pl hét napos biznisz esetén, vagy szabin van most nyáron), akkor meg majd akkor válaszol ha újra bennt van.

Szóval ha emberi hangnemben írtál, és érdemben akarsz tőlük valamit, én írnék 2-3 nap múlva újra, mert lehet a spam szűrőn akadtál fenn.

2022. júl. 28. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!