Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan dolog, ami régóta...

Van olyan dolog, ami régóta nyomaszt és szívesen beszélnél róla?

Figyelt kérdés

Esetleg nyíltan nem merted elmondani senkinek?

Ma szívesen meghallgatlak és segítek is, ha tudok!

Nyugodtan írd meg akár privátban is, számíthatsz rám!

Debreceni vagyok, csak azért írom, hogyha valaki attól tartana, hogy nehogy egy ismerősének írjon.

2022. júl. 28. 15:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
28%

Önjelölt tutimegmondókra nincs szükség.

Valamiféle küldetéstudatod van, hogy gyógyítsd az embereket?

2022. júl. 28. 15:43
 12/26 anonim ***** válasza:
Akaratlanul is elvileg bunkó vagyok embertársaimmal, de én ezt észre sem veszem, sosem gondolom, hogy sértő lenne a tény, amit közlök.
2022. júl. 28. 15:46
 13/26 anonim ***** válasza:

12#

Lehet hogy nem a tény hanem a stílus a baj?

2022. júl. 28. 15:49
 14/26 anonim ***** válasza:
8%

Van olyan dolog ami nyomaszt és belülről bánt és haraggal tölt el, és még nem meséltem el senkinek sem, de nem azért mert nyíltan nem merném elmondani, hanem mert saját magam sem tudom, hogy kellene ezzel megbirkóznom vagy elfogadnom. Próbálok nem gondolni rá, mert még nem állok készen arra, hogy feldolgozzam. Bár ennek lehet nincs is értelme.

Azért kedves tőled, hogy segíteni próbálsz embereknek.

(Nem arra gondoltam, hogy meleg lennék és ezt nem tudom felvállani még, ha így is hangozhat.)

2022. júl. 28. 15:52
 15/26 anonim ***** válasza:

#12 vagyok.

Nem tudom, tényleg. Én mindig reálisan és objektívan közelítem meg a világ dolgait. Ha valaki például mond egy orbitális f*szságot, mert mondjuk kevéssé tájékozott a témában, de mégis azt hiszi, hogy igaza van, akkor én minden bántó szándék nélkül megmondom neki, hogy buta.

Viszont én ezt visszafelé elfogadom és nem csinálok belőle hisztit, nem sértődök meg rajta, hanem inkább próbálok okulni az esetből.

De ez csak egy dolog a sokból.

2022. júl. 28. 15:54
 16/26 anonim ***** válasza:

Próbáld meg úgy,hogy : Úgy gondolom erről a témáról még olvashatnál egy kicsit,mert más esetleg jobb meglátások is vannak.

Tudom,körülményesebb de a társas kapcsolatok már csak ilyenek.

2022. júl. 28. 15:58
 17/26 anonim ***** válasza:

#12 vagyok

Természetesen helyzetfüggő, alap esetben igyekszek figyelni arra, hogy mit mondok, de ha valaki vitázik velem és nem valós dologgal érvel, valahogy akaratomon kívül (számomra nem) csúnyán fogamazok, de mégsem értem soha, hogy mi azzal a gond, amit mondok.

2022. júl. 28. 16:04
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

"Önjelölt tutimegmondókra nincs szükség"

Pfffff ez az oldal lényege.

Egyébként vény nélküli, gyógyszernek nem minősülő étrendkiegészítőt bárki ajánlhat.

2022. júl. 28. 16:48
 19/26 anonim ***** válasza:
51%
Már nem azért de nagyon jó szándékú eber vagy, hogy megbünteted az egész gyakorit EGY kötekedő miatt. :D
2022. júl. 28. 17:12
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Lábfétisem van, és nem tudok vele mit kezdeni.
2022. júl. 28. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!