Tényleg attól lesz manapság valaki rossz ember, hogy nem támogatja a kényelmi abortuszt?
“ Oké..Na de ha a nő nem engedi,akkor a férfi nem ereszti bele a tárat.Legalábbis normál esetben.Ha meg mégis,akkor az már erőszak.”
A nő a férfi orgazmusát nem igazán tudja kontrollálni. Nyilván azt, hogy lefekszik-e valakivel azt igen, de mint írtam is, a szex nem jelenti, hogy a férfinek a nőbe kell élveznie védekezés nélkül.
32
"A nő a férfi orgazmusát nem igazán tudja kontrollálni."
Nem is erre gondoltam...Azt tudja kontrollálni,hogy magába engedi a partnert gumi nélkül vagy nem.Ha nem és az mégis belé hatol csupaszon,akkor az már erőszak.
33. Az erőszak az ha az egyik fél nem egyezik bele és mégis történik..
Azt meg csak látja, hogy húz e valaki gumit vagy sem, ha pedig bevállalja gumi nélkül és netán teherbe esik az nem erőszak, hanem a saját szegénységi bizonyítványa.
De ha te férfiként nem akarsz gyereket, gumit kell húznod. Ez az, amit megtehetsz. Onnantól nincs szavad.
Nőként nem tudom felfogni, hogy ennyire nem mindegy a férfiaknak, hogy a gyerekeikkel van tele a világ? Eszméletlen dühös lennék, ha a tudtomon kívül gyerekem születne, és mindent megtennék, hogy ez ne történjen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!