A férfiak szerint meg a nőknek könnyebb... Tudod, mindenkinek a saját keresztje...
Egyébként nem lennék nő.
2022. júl. 27. 18:11
2/17 anonim válasza:
Én mindkettőt próbáltam, és általában nőként könnyebb: hordhatsz nyugodtan férfias ruhát, csinálhatsz fiús dolgokat és csodálni fognak érte. Míg ha férfiként csinálsz nőies dolgokat, a társadalom megbélyegez.
2022. júl. 27. 18:17
3/17 anonim válasza:
2: És ki nem sz.rja le a társadalmat? Nem kollektivista ország vagyunk.
2022. júl. 27. 18:39
4/17 anonim válasza:
A következő életemben csak nőként születnék újra az biztos!
2022. júl. 27. 18:39
5/17 anonim válasza:
"2: És ki nem sz.rja le a társadalmat? Nem kollektivista ország vagyunk."
Senki sem szarja le a társadalmat, mert társadalomban élünk, kivéve pár vadembert, aki az erdőben. De még azok is járnak boltba időnként.
Rád is hatnak a társadalom elvárási, mint mindenkire. Ha ki is vonulsz a társadalomból, akkor is az a személyiséged, amivé gyerekkorodban formált a környezeted.
2022. júl. 27. 18:49
6/17 anonim válasza:
5: Engem nem érdekel, mi férfias, mi nőies, hogy vadidegenek vagy a szűkebb-tágabb környezetem milyen viselkedést, milyen személyiséget és életpályát várnak el tőlem. Azt csinálom, amit csinálni akarok.
2022. júl. 27. 18:52
7/17 anonim válasza:
🥚🥚🥚🥚
Hát nem tudom mit mondjak, de szerintem a transz lét így kezdődik, nem? Hogy valaki arról álmodozik milyen jó lenne egy másik nemnek lenni, stb stb.
Esetleg ilyesmi van a háttérben?
2022. júl. 27. 19:38
8/17 anonim válasza:
Szerintem sikeres, tanult férfinak lenni nagyon jó!
De ha alacsony a végzettsége és küszködik a pénzkeresettel, tudja, hogy nehezebb élet vár rá és a családjára, akkor már nem annyira lehet jó! (egyik ismerősöm mondta)
2022. júl. 27. 19:53
9/17 anonim válasza:
Férfi vagyok és imádok az lenni. Önálló vagyok, határozott, céltudatos, satöbbi. Minden ami jó. És van egy gyönyörű barátnőm aki én vagyok lányban.
2022. júl. 27. 20:14
10/17 anonim válasza:
Én úgy mond elégedett vagyok magammal. De lennék nő, igaz nem örökre de mondjuk 1-2 hónapig kipróbálnám :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!