Miért védik hirtelen a kövér embereket?
Azt vettem észre, hogy aki már tényleg kb mázsás súllyal van mindenki írja alá hogy " jajj így boldog, így teljes az élete, mindegy hogy néz ki stb.
Nem hiszem h bárki is 180 kilósan annyira jól érezné magát mikor állni nem tud 2 percet.
Rajtam is van 10 kiló felesleg meg is érzem, egy lépcsőn nem tudok már úgy felmenni h ne fulladjak. Engem mégis mindenki csesztet h hogy nézek ki...
30-as Ez a tipikus buta, magyar mentalitás.Persze nem mindenki ilyen szerencsére de hidd el vannak egy páran.
Még azt bírom mikor leqvázza a másik nőt mert nincs elhízva:D Nem is irigy mint a kutya áááá dehogyis:DDD
Nekem sincs sokszor kedvem mozogni és mégis neki állok mert nem szeretnék újra szégyenkezni a külsőm miatt mert még nem tudom arra se fogni mint sokan (persze ott is lustaság sokszor befigyel)hogy hát én szültem és azért vagyok teltebb.Legjobb mikor már iskolás a gyereke de még mindig a szülésre fogja.Nyilván mikor felborul a hormonháztartás arról senki sem tehet de mikor bemagyarázza magának sok ember hogy tuti hormon dolog és nem is a féktelen evés az azért már gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!