Miért védik hirtelen a kövér embereket?
Azt vettem észre, hogy aki már tényleg kb mázsás súllyal van mindenki írja alá hogy " jajj így boldog, így teljes az élete, mindegy hogy néz ki stb.
Nem hiszem h bárki is 180 kilósan annyira jól érezné magát mikor állni nem tud 2 percet.
Rajtam is van 10 kiló felesleg meg is érzem, egy lépcsőn nem tudok már úgy felmenni h ne fulladjak. Engem mégis mindenki csesztet h hogy nézek ki...
Feltennèk egy kèrdèst:
A dagadt egy gyűjtő fogalom. Nincs meghatàrozva hogy 160/90 dagadt, 160/89 nem dagadt. A szèlsősèges eset az egyèrtelmű. De kit nevezünk dagadtnak? Illetve: a soványsàg az nem kàros az egèszsègre? Őket mièrt nem tàmadjàk az emberek?
Jeleztem a kérdés ki írásnál h mire gondolok. Ezért is írtam h pl. a husis az nem baj de hát ennek is kinek mi.
Csak tudod akármennyire vagyok arrogáns meg f@szfej meg stb... De ha nekem szarul esik az h a párom megjegyzi egy nőre h szülés után h lett újra vékony meg h én 65 kilósan szebb voltam " dehátígyisjóvagy" meg ha beleülöl az ölébe akkor azt mondja nehéz vagyok ha ezek nekem szarul esnek akkor kötve hiszem h egy 170 kilós baromi boldog lenne, mert az ő párjaik még ha nem is a szemébe de bizony kicsit csinosabb nőkre vágyakoznak...hazudik aki nem.
Megjegyzem a nagyon vékonyak se jobbak akikből a csont lóg ki, mert egyik véglet sem egészséges.
De én inkább eszek kevesebbet ettől nekem nem változik a véleményem. Nem akarom magam a sírba enni és aki meg nem veszi észre magát éljen úgy ahogy akar...de ne bíztassuk már őket...
Body+ mi?
Fogd már fel, hogy nem mindenkinek a vékonyabb jön be!
Nem hazudik senki, NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!
Az meg, hogy a párod bunkó veled.. Milyen dolog ez, hogy "szebb voltál"?
"dehátígyisjóvagy"? Ha lehet ott kell hagyni, mert nem szeret téged.
Nem véletlen mondják, hogy aki igazán szeret az elfogadja a hibáid is.
"Egyél ha jól esik... " Húzzál ha nem tetszik amit képviselek, jajj igazad van rohadjon meg mindenki akinek nem tetszik h kövér vagyok"
Tudod, ebben a legviccesebb az, hogy ha nem hízna el, akkor zabálhatna, mint egy disznó. Itt az oldalon van rengeteg kérdés: zavarna-e, ha a párod sokat enne. A leggyakoribb válasz, hogy ha nem látszik meg rajta, nem. Tehát az emberek a szeretteik egészségét is leszarják, nemhogy idegenekét.
Te is tudod mi a husis és a dagadt között a különbség.
Igen én dagadt vagyok.és nem is érzem jól magam,.mert gci gusztustalan. Mutass egy olyan pasit aki egy 180 kilós hordó nőt választ mondjuk egy 70 kilós egészséges nő helyett... Mese habbal.
19:
:D
ennél ostobább, közhelyesebb választ nehéz lenne írni.
„Hidd, el több százezren vannak akik így érzik jól magukat, kövéren”
hát hogyne :D én még kiegyensúlyozott kövér nővel nem találkoztam, nagyjából olyanok, mint te: ideggyengék, hisztisek, vagy pont az ellenkezője: olyan önbizalomhiányosok, h még az utcára és félve ennek ki.
„Egyből le lusta disznózza, holott a hátterét nem ismeri a másik életének.”
megint a kifogások, hiszti, talán azért lustázzuk a kövéreket, mert látjuk, mit művelnek. a többségük még odáig sem jut el, hogy utánaolvasson, hogyan kéne táplákoznia, csak folyton nyivákolnak és sajnáltatják magukat.
„Olyan nehéz felfogni, hogy nem mindenki akar sovány, sportos, vékony lenni?”
:D
szted a kövérek nagy része nem lenne sovány, ha rögtön azzá változhatna?
„Viszont ugyanígy vannak, akik a kövérséget szeretik és azt tekintik szépnek.”
hát hogyne, egy szűk réteg, ettől még sem nem egészséges, sem nem esztézikus kövérnek lenni.
„Aki ilyeneket képes írni egy embertársáról, hogy undorító, hányingerem van, stb.. Szégyen..”
VS.
„Kérdező, te egy arrogáns kis sértődött p... vagy.”
aztán a végén
„TISZTELD A MÁSIKAT.”
komolyan, te visszaolvasod, amit írsz? hogy lehet vkinek ennyi esze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!