Miért védik hirtelen a kövér embereket?
Azt vettem észre, hogy aki már tényleg kb mázsás súllyal van mindenki írja alá hogy " jajj így boldog, így teljes az élete, mindegy hogy néz ki stb.
Nem hiszem h bárki is 180 kilósan annyira jól érezné magát mikor állni nem tud 2 percet.
Rajtam is van 10 kiló felesleg meg is érzem, egy lépcsőn nem tudok már úgy felmenni h ne fulladjak. Engem mégis mindenki csesztet h hogy nézek ki...
Na várjunk csak, a body positivity azt jelenti, hogy legyél elégedett a testeddel, ne azzal foglalkozz, hogy lehetnél tökéletes, mert úgysem leszel az. Ebbe beletartozik az, hogy valakin van egy kis felesleg, nem olyan feszes a feneke, picit vastag a combja, esetleg kicsit pocakos...stb.
Na de az, hogy valaki disznómód el van hízva, az már erősen az egészségtelen kategória, amin ha nem változtat, később nagyon komoly betegségekkel (szív és érrendszeri problémákkal, ízületi kopásokkal stb.) kell szembenéznie.
Erre természetesen nem megoldás a megszégyenítés vagy a kigúnyolás, de azért bátorítani sem kellene senkit egy egészségtelen és káros életforma fenntartására.
Nem az elfogadásról van szó hanem nagyon sok platformon azt látom h még bíztatják is a kövéreket...
"Egyél ha jól esik... " Húzzál ha nem tetszik amit képviselek, jajj igazad van rohadjon meg mindenki akinek nem tetszik h kövér vagyok"
7:
5ös vagyok.
Nem akarok erről vitát nyitni, de anno utánanéztem, és pl. a kövérek alig 2-3%ának van hormomproblémája, vagy olyan baja, ami nagyon megnehezíti a fogyást.
egyébként engem nem is érdekelnének a kövérek, de jelenleg is van 2 olyan túlsúlyos ismerősöm, aki folyton bedobja, hogy "fogyni akarok", aztán mikor átvesszük, hogyan kéne ennie, jönnek a kifogásáradattal, miközben idejük és pénzük is van.
Sőt, egyikük ahhoz is lusta, h táplálkozási naplót írjon, inkább pár hetente hazamegy melóból hányni 30 kg súlyfelesleggel és rejtett ételérzékenységgel.
Fel nem tudom fogni egyébként, mi nehézség van abban, h kalóriadeficitben kell lenni.
Sajnos így van.
15ös most vissza keresgettem pár képet hát borzasztó :D
Kérdező, te egy arrogáns kis sértődött p... vagy.
Aki ilyeneket képes írni egy embertársáról, hogy undorító, hányingerem van, stb.. Szégyen..
Hidd, el több százezren vannak akik így érzik jól magukat, kövéren. És nem akarnak olyan embereknek megfelelni mint Te, aki gyűlölködik és csak a hibát keresi a másikban. Egyből le lusta disznózza, holott a hátterét nem ismeri a másik életének.
Olyan nehéz felfogni, hogy nem mindenki akar sovány, sportos, vékony lenni?
Vannak a testépítők, nekik az tetszik ha minél kidolgozottabb, izmosabb a testük.
Viszont ugyanígy vannak, akik a kövérséget szeretik és azt tekintik szépnek.
Itt most fújolhatsz meg minden, de fogd fel, hogy nem vagyunk egyformák, nem gondolkodunk ugyanúgy. Ne akarjunk már mindig másnak megfelelni, mert jaj be fog szólni, aki olyan, mindenben talál hibát. Ne akard megváltoztatni az embereket és legfőképp
TISZTELD A MÁSIKAT.
Te is tisztelhetnéd a másikat nem gondolod? Arrogáns maximum te vagy.
Érezze jól magát nem az szervezetem. :))) Pont ezekről a megnyílvánulásokról szól a kérdés , mint amit te is produkálsz.
Mellesleg ha nem tűnt volna fel nem a vékonyak táborát erősítem sajnos, de én nem is akarok dagadt maradni, mert nem érzem jól magam, zavar h fulladok :))) neked meg hasonló jókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!