Milyen lenne számodra egy tökéletes nap, ha előre megírhatnád?
Felkelek valami tiszta, szép szobában, kimegyek fogat mosni egy tiszta, szép fürdőbe. Kimegyek a konyhába, és vár a reggeli az asztalon. Egy nagy szelet hideg dinnye, és folyékony csokis zabpehely. Bereggelizek, beülök az autóba, és lemegyek a tengerpartra. Ott találkozom a pàrommal, aki egy olyan pasi, akit mindig is elképzeltem magamnak, elvagyunk egy ideig a parton, majd hazamegyünk, és elvagyunk együtt is. Ebédre csülköt eszünk, sört iszunk, és desszertnek palacsintàt fogyasztunk mellé. Ezek után pedig este elmegyünk valami oltári jó házibuliba, ahol reggelig ott vagyunk, és jól érezzük magunkat.
És ennyi. Nem csörög a telefon, nem irkál mindenféle szar ember, nem kell a rokonok fa szsàgait hallgatnom 24-ben, nem pattog a főnököm telefonban.
De valószínűleg soha nem fog megtörténni.
Az lenne az igazi, ha bele lehetne iktatni több órát...
Én jó sokáig aludnék, utána kellemes reggeli itthon vagy egy jó hangulatú reggelizőben (jó ráérősen, szépen megterített asztalnál... ha otthon vagyok, akkor az erkélyen, kellemes és csinos háziruhában). Zuhany, fogmosás, arcmosás stb., sminkelés, késő délelőtt - kora délután séta a természetben (nem túrázás, de mondjuk Városliget, Margitsziget, Városmajor, Kopaszi-gát jellegű helyen vagy valamilyen nem túl sötét erdőben, ahol nem kell sokat mászni), esetleg ha társaság van, akkor ebédnek valami piknik. Délutánra valami egyéb program (társasággal pl. bowling, minigolf... egyedül mozi, múzeumlátogatás)... aztán vacsora valami jó helyen, végül színház... és fent maradnék még otthon sokáig megnézni a youtube-videókat a feliratkozási csatornámon, amiket még nem néztem meg, vagy megnéznék egy filmet, vagy olvasnék, hangulattól függően.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!