Ha utcán rámtapad az exem, hogyan rázzam le, ha verekedős?
Úgy kell elképzelni a szitut, mintha fegyvert tarta rám. Azaz nem szaladhatok el (elkapna), nem léphetek le, ha telefonálok pl rendőrnek kivenné a kezemből, ha utcán szólnék valakinek, megjátszaná hogy semmi baj, es az utca embere inkább elmenne, stb.
Tehát megyünk az utcán, nem tudom lerázni, minden pillanatban fenyegetve vagyok. De kivulről ugy nezünk ki, mint valami boldog békés pár. Miközben veszélyben vagyok.
1.Testkamera.
2. Legyen a zsebedben a mobil, eleve beállítva a segélyhívó, hogy csak rá kelljen nyomni.
3. Használd a "veszélyben vagyok" kézjelet. Felmutatod a tenyered kinyitva, behajlítod a hüvelykujjad a tenyeredbe, majd a mutatót, aztán sorban a többit, míg ökölbe záródik a kezed.
4. Rajzolj a lábaddal 3 vonalat, három pontot, majd három vonalat a porba, ez az S. O. S. Ugyanez, ha a kocsmában kérsz három hosszúlépést, három rövidet, megint három hosszúlépést.
Hát kB ezek jutottak az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!