Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha utcán rámtapad az exem,...

Ha utcán rámtapad az exem, hogyan rázzam le, ha verekedős?

Figyelt kérdés

Úgy kell elképzelni a szitut, mintha fegyvert tarta rám. Azaz nem szaladhatok el (elkapna), nem léphetek le, ha telefonálok pl rendőrnek kivenné a kezemből, ha utcán szólnék valakinek, megjátszaná hogy semmi baj, es az utca embere inkább elmenne, stb.

Tehát megyünk az utcán, nem tudom lerázni, minden pillanatban fenyegetve vagyok. De kivulről ugy nezünk ki, mint valami boldog békés pár. Miközben veszélyben vagyok.

2022. júl. 26. 10:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem az lenne a leglogikusabb hogy valakivel aki tudod hogy gyakran nézi a telefonját, megbeszéltek egy szót amit ha elküldesz azt jelenti hogy zaklat az exem hívd a rendőröket, egy google maps képernyőképpel. Ha eléggé megbíztok egymásban ott a geozilla (play áruházban le tudod tölteni) abban van nyomkövető és tudsz sos jelet küldeni. Megynyitod mikor elindulsz és ha gáz van kb 3 mp elküldeni az sos-t.
2022. júl. 26. 13:44
 12/12 anonim ***** válasza:

1.Testkamera.

2. Legyen a zsebedben a mobil, eleve beállítva a segélyhívó, hogy csak rá kelljen nyomni.

3. Használd a "veszélyben vagyok" kézjelet. Felmutatod a tenyered kinyitva, behajlítod a hüvelykujjad a tenyeredbe, majd a mutatót, aztán sorban a többit, míg ökölbe záródik a kezed.

4. Rajzolj a lábaddal 3 vonalat, három pontot, majd három vonalat a porba, ez az S. O. S. Ugyanez, ha a kocsmában kérsz három hosszúlépést, három rövidet, megint három hosszúlépést.

Hát kB ezek jutottak az eszembe.

2022. júl. 26. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!