Utálom,ha lemagáznak,lebácsiznak,leuramoznak. Másokat nem zavar ez?27/F
#7 Ezt ki tudnád fejteni bővebben? Amikor bemész egy boltba az eladó normális esetben előre köszön neked. Szerinted életszerű, hogy még ez előtt mindenkit megkérdezzen, hogy ugyan hogyan szólíthatja? Vagy most ez tényleg érdekel hogy szerinted hogy lenne jó.
Én amúgy eladóként mindenkit magázok aki idősebbnek tűnik egy általános iskolásnál. Semmi kedvem, időm azon gondolkodni, hogy most ez vajon pontosan mennyi idős ember, mennyi lehet köztünk a különbség, melyik esne jobban a kis lelkének. Látom, hogy van aki a magázáson is felhúzza a szemöldökét, pláne a velem egyidős, huszonéves srácok. De ez van, nem haverkodni vagyok ott, nekem így egyszerűbb, és még mindig kisebb eséllyel bántok meg valakit, mint a tegezéssel.
Engem már 19 évesen is neveztek így.
Bakker kérdező, te legalább nem voltál 19 évesen bácsizva :D
engem is zavar, mert 30 pluszosként kb. 25 éves srácnak nézek ki. fura, mikor gyerekek jó napottal köszönnek, de ők mindenkinek így köszönnek.
"Én amúgy eladóként mindenkit magázok aki idősebbnek tűnik egy általános iskolásnál."
:D
hát ne haragudj, de ez inkább nevetséges, most ezt elképzeltem...sztem a vevők egy része azon gondolkodik, mi bajod van.
érdekes, hogy mindig az alacsonyabb végzettségű/nem intellektuális munkát végző emberek feszül be a témán, hogy azértismagázódom.
a fogorvoshoz sem haverkodni megyek, mégis tegeződnek az asszisztensek velem, ahogy futár/más mérnökök sem haverkodni jönnek, mégis ált. tegeződés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!