A felnőttek is nézik a Miraculous nevű sorozatot?
2015-ben indult a sorozat. Először nagyon szerettem de mostmar csak belepillantok hogy van-e változás. A fanfictionok érdekesebbek mint maga a sori. Nekem túl lassú tempóban halad.
19/L
37 vagyok, a gyerekkel kezdtem nézni és beszippantott, az 5. évadot a külföldi premier napján nézem, fanficet is írogatok.
A 4. évadtól már van haladás a történetben és némelyik rész olyan összetett, hogy a gyerek meg sem érti, szóval tűkön ülve várom a következő részt, bár az egymásra találással gondolom jópár évet várnak még.
Biztos.
Abból kiindulva, hogy én is felnőtt vagyok, és meló helyen Bakugant nézek. /Őr vagyok, van rá bőven időm, mikor nincs rajtam kívül senki az egész épületben/.
Abban a "jópár év"-ben ne legyél annyira biztos:3
Az eredeti storyline-nak az 5. évad a vége, mivel Thomas Astruc (az egész megálmodója) a sorozatot 5 évadosra tervezte, a 7 évadot Jeremy Zag erőlteti. Szóval a 6-7. évad ha minden igaz már csak ilyen spin-off jellegű lesz, de az a történet ami elkezdődött anno 15'-ben az 5. évaddal lezárul. (Ennek nyilván a leleplezés is a része, lásd az 5. évad 20. részének címe 'Revelation' azaz 'Leleplezés')
bár ha olvasgattál wattpadon, gondolom már szembejött ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!