Ez gáz, szerintetek?
19 évesen Miraculous-t nézek (van is egy kérdésem a sorozattal kapcsolatban) gáz?
Annyira imádom ezt a mesét de titokban nézem. Nektek van ilyen?
Nem ismerem a soroaztot.
Miért lenne gáz?
Én Dragonballt nézek 35 évesen. :)
14 évesen meg néztem a Sailor Moont, bár az annyira nem fogott meg.
Nem tudom, az mi. De én meg múltkor Süsüt néztem, túl a harmincon. Már nem a Süsü volt túl, hanem én. :D
Az élőszereplős m2-es klasszikus mesefeldolgozásokat is nagyon szeretem
A kedvenc Disney-sorozatomat évente újranézem...
És egyetlen pedcig nem titkolnám! A filmsorozatok többsége ugyancsak bárgyú mese, csak "felnőttesre" maszkirozva, a szappanoperák meg aztán leplezetlenül.
Mégis, hány felnőtt nézi őket?!
Pedig a felnőttek "meséiben" már nincs se az a gyermeki szeretetet, se az a tisztaság, se az a morális mondanivaló, ami a gyerekeknek szóló (régebbi) meséket még jellemzi
Nekem egy Süsü-rész többet ad, és jobban feltölt, mint egy felnőtt sorozat, és egy kezemen meg tudnám számolni a kevés kivételt
Nagyon boldog vagyok!
Utolsó előtti gyönyörűen megfogalmazta! Egy gyerek mese/animációs film sokkal jobban feltölt, mint a felnőtteknek szánt sorozatok/filmek.
Egyébként ez a mese
Lehet hogy későn válaszolok ezért bocsi.
Én is 19 éves vagyok fiú. Nézem a miraculoust és imádom és lesz@rom ki mit mond. Amúgy Attól még hogy 19 éves egy ember nem kell a korához megfelelően viselkedni. Én még mindig játszom gagyi játékokkal pl. Minecraft, Roblox Sea of Thieves stb. Ez lehet hogy gáz nem tudom nekem bejön és ennyi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!