Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki ismeri a híres dikiesm-et?

Ki ismeri a híres dikiesm-et?

Figyelt kérdés
Youtubon követem de senki sem tudja ki ő valaki tudja? :O

2016. szept. 1. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Én ismerem, de nem iratkoztam fel rá, mivel túlságosan alacsony a videók minősége, a képernyő átlagosan 50%-ban fekete, a beszéde összeszedetlen, mikrofonja rossz.

De ezzel szemben különleges információk birtokába jut kedvenc mesénkről, szóval, ha egy picit összeszedi magát, még nagyon jó videós is lehet belőle! ^^

2016. szept. 1. 21:29
 2/7 anonim válasza:

Személyesen ismered?? *-*

2016. szept. 2. 14:29
 3/7 csizmadia szonja válasza:

én ismerem és fel is iratkoztam rá !!!!!!!!!!!

:) :D

2016. okt. 11. 19:07
 4/7 anonim válasza:
Nagyon szeretem a videóit! Igazából engem nem zavar a fekete képernyő. Amit a sorozatról tudok azt csak az ő videóiból tudtam meg. Nagyon várom az új teória vidijét. Eddig mindegyik videóját láttam már kivéve a főcímdalokat. Személyesen is ismered?
2016. okt. 12. 21:49
 5/7 anonim válasza:
én ismerem személyesen
2016. okt. 18. 20:53
 6/7 anonim válasza:
Én is nagyon kedvelem dikism-et mert nagyon sok információt tud a még ki nem adott részekről is. És szerintem jókat is mond.
2017. jan. 12. 20:16
 7/7 anonim válasza:
Igaz, ami igaz, a videók minősége nem a legjobb, de szerintem egyre jobb. És a lényegen nem változtat: érdekes ötletei vannak, olyan fejjel gondolkodik mint én! Sajnos személyesen én sem ismerem. :(
2018. aug. 23. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!